نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

الجعفری: حضور ترکیه در سوریه اشغالگری است

رئیس هیئت نمایندگان دولت سوریه در مذاکرات آستانه با تاکید بر اینکه حضور نیروهای ترکیه در سوریه اشغالگری محسوب می‌شود، خواستار خروج فوری نیروهای خارجی غیرمجاز از این کشور شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 27
کد خبر: ۹۵۰۹
به گزارش  راهبرد معاصر  به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، بشار الجعفری رئیس هیئت نمایندگان دولت سوریه در مذاکرات آستانه در نشستی خبری بعد از پایان دوازدهمین دور مذاکرات آستانه گفت: دولت سوریه هرگز اجازه نخواهد داد که به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه ضربه وارد شود.

وی تاکید کرد که حضور همه نیروهای آمریکایی، فرانسوی، انگلیسی، و ترکیه ای در سوریه که بدون درخواست دولت سوریه در کشور حضور دارند غیر قانونی است و باید فورا خارج شوند.

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل افزود: امروز دولت ترکیه حدود شش هزار کیلومتر مربع از خاک سوریه یعنی عفرین، جرابلس و شهرهای دیگر و ادلب را تحت اشغال دارد و این کشور اکنون دیواری به طول 70 کیلومتر مربع در جنوب منبج احداث می‌کند تا آن را از حلب جدا کند.

وی افزود: اشغالگری ترکیه در سوریه چهار برابر بدتر از اشغالگری اسرائیل است زیرا ترکیه چهار برابر بیشتر از مساحت جولان را تحت اشغال خود دارد.


الجعفری گفت که چند روز قبل نشستی بین گروه‌های تروریستی به دستور و با نظارت سرویس اطلاعات ترکیه در منطقه مرزی "اطمه" برگزار شده است و مقامات امنیتی ترکیه درباره چگونگی عملکرد این گروه‌ها در صورت آغاز عملیات آزادسازی ادلب توسط ارتش سوریه و همپیمانان دستوراتی به آنها داده اند.

مذاکره کننده ارشد دولت سوریه گفت که با سیاست های آمریکا و ترکیه در سوریه با یکدیگر تفاوت ندارد و هر دو همدیگر را تکمیل می کنند.

وی افزود: دولت سوریه بارها درباره صحنه گردانی آمریکا در شمال سوریه هشدار داده و ما هرگز اجازه تجزیه سوریه را نخواهیم داد و این یک خط قرمز است.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار