چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

زمان واریز سود سهام عدالت

زمان واریز سود سهام عدالت رئیس سازمان بورس با بیان «چند شرکت در پرداخت سود سهام عدالت با مشکل روبه‌رو بوده و آخرین اخطارها را به آنها داده‌ایم»، اظهار کرد: اگر این شرکت‌ها سود را واریز نکنند، ۵۰ درصد دوم سود سهام عدالت کامل پرداخت نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۱۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 01
کد خبر: ۹۳۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر رئیس سازمان بورس با بیان «چند شرکت در پرداخت سود سهام عدالت با مشکل روبه‌رو بوده و آخرین اخطارها را به آنها داده‌ایم»، اظهار کرد: اگر این شرکت‌ها سود را واریز نکنند، ۵۰ درصد دوم سود سهام عدالت کامل پرداخت نمی‌شود.

 

محمدعلی دهقان دهنوی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص واریز مرحله دوم سود سهام عدالت گفت: سود سهام عدالت تا چند روز آینده پرداخت می‌شود. با این توضیح که بخش کوچکی از این سود به‌دلیل این که شرکت‌های سرمایه‌پذیر افزایش سرمایه داشتند، به‌نفع مشمولان سهام عدالت بود تا در افزایش سرمایه شرکت کنند و سهام ارزشمند آن شرکت‌ها را بگیرند.

 

بنابراین اجازه دادیم تا سود در افزایش سرمایه مصرف شود. وی با بیان این که «چند شرکت هم در پرداخت سود با مشکل روبه‌رو بودند و آخرین اخطارها را به آنها داده‌ایم»، افزود: اگر این شرکت‌ها سود را واریز کنند، دومین مرحله از واریز سود به‌صورت کامل پرداخت می‌شود، در غیر این‌صورت آن بخش از سود که واریز شده است، پرداخت خواهد شد. رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تأکید کرد: با شرکت‌هایی که سود مدنظر را در موعد مقرر واریز نکرده‌اند طبق ضوابط سازمان بورس برخورد خواهیم کرد.

 

پیشتر خبرگزاری فارس به نقل از حسین قشمی، مدیر سیستم‌های تسویه و پرداخت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفته بود: آخرین مجمع برگزار شده ۳۶ شرکت بورسی ۳۰ دی ۹۹ بوده و این شرکت‌ها طبق قانون تجارت هشت ماه مهلت داشتند سود خود را بدهند. با این حال، تصمیم بر این شد که به صورت علی‌الحساب سود سهامداران عدالت را پرداخت کنند و در مرحله اول که قبل از عید نوروز انجام شد ۵۰ درصد از سود سهام عدالت به حساب مشمولان واریز شد./تابناک

کلمات کلیدی: بورس سهام عدالت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار