دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

ظریف: از یک مقام آمریکایی نامه‌ای درباره مبادله زندانیان دریافت کردم

وزیر خارجه ایران در نیویورک تأیید کرده از یک مقام آمریکایی نامه‌ای درباره مبادله زندانیان دریافت کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 26
کد خبر: ۹۴۴۷
به گزارش  راهبرد معاصر ، «محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه ایران پنجشنبه در نیویورک گفته که از «رابرت اُ براین»، نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور گروگان‌ها نامه‌ای دریافت کرده که در آن درخواست شده اتباع آمریکایی بازداشت‌‌شده در ایران آزاد شوند.

به نوشته المانیتور، ظریف همچنین گفت که از معاونش خواسته نامه‌ای به «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا بنویسد. المانیتور ادعا کرده طرف ایرانی ظاهراً در این نامه خواستار مبادله زندانیان شده است.

سخنان ظریف درباره مکاتبه محدود انجام‌شده بین دفتر او و دونالد ترامپ یک روز بعد از اظهارات چهرشنبه او درباره پیشنهاد مبادله زندانیان مطرح شده است.

وزیر خارجه ایران روز چهارشنبه گفت که حدود شش ماه پیش به دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا پیشنهاد مبادله زندانیان داده، اما پاسخی دریافت نکرده است.

ظریف پنحشنبه در پاسخ به این سوال المانیتور که آیا نامه‌ای از «اُ براین» دریافت نکرده تأیید کرد که چنین نامه‌ای را دریافت کرده؛ ظریف این نامه را «یکجانبه» توصیف کرد. المانیتور اشاره‌ای به زمان دریافت این نامه نکرده است.

وزیر خارجه ایران در جمع گروهی از خبرنگاران در نیویورک گفت: «می‌دانید در آن نامه چه چیزی مطرح شده بود؟ می‌گفت لطفاً آمریکایی‌های بازداشت‌شده را آزاد کنید. پیشنهاد نبود.»

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران تصریح کرد: «تفکر موجود در واشنگتن این است که از ما انتظار دارد اقدامات یکجانبه انجام دهیم.»

ظریف، علی‌رغم این در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد که میز مذاکره هنوز پابرجا است و ایران آن را ترک نکرده است.

وزیر خارجه ایران گفت: «میز مذاکره هنوز هست و ما میز مذاکره را ترک نکرده‌ایم. آمریکا آن را ترک کرد.»

ظریف درباره اینکه برخی از نامزدهای دموکرات در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا گفته‌اند در صورت پیروزی در انتخابات کشورشان را به برجام برمی‌گردانند هم اظهار نظر کرد.

او گفت: «ما نمی‌توانیم به اینکه دو سال بعد چه اتفاقی می‌افتد اتکا کنیم. نمی‌دانیم سیاست دولت جدید، خواه جمهوری‌خواه باشد یا دموکرات،  چه خواهد بود.»
 
فارس
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار