پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی

سامانه معرفی مدیران دولت سیزدهم به رئیس‌جمهور منتخب راه‌اندازی شد

سامانه معرفی مدیران دولت سیزدهم به رئیس‌جمهور منتخب راه‌اندازی شد آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور منتخب، سامانه‌ای را برای مشارکت مردم در معرفی اعضا و مدیران دولت سیزدهم معرفی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۱۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 02
کد خبر: ۹۳۹۴۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور منتخب، سامانه‌ای را برای مشارکت مردم در معرفی اعضا و مدیران دولت سیزدهم معرفی کرد.

در این سامانه که با عنوان "یاران رئیسی" راه‌اندازی شده، از همه نخبگان، فرهیختگان، گروه ها، احزاب، تشکل‌ها و آحاد مردم دعوت شده تا چنانچه فردی را در تراز دولت مردمی می‌شناسند نسبت به معرفی وی اقدام کنند.

"کارآمدی"، " فسادستیزی"، " روحیه انقلابی" و "مردمی بودن" از جمله ویژگی‌هایی است که رئیس جمهوری منتخب بر آن‌ها تاکید کرده است.

آیت الله رئیسی در معرفی این سامانه خطاب به مردم و نخبگان آورده است:

«با حمد و ثنای الهی و ضمن تشکر و قدردانی مجدد از یکایک ملت بزرگ ایران جهت خلق حماسه باشکوه انتخابات ریاست جمهوری و حسن اعتماد به این بنده خدا و خادم مردم، آنگونه که قبلا نیز بیان کردم اعضای دولت و همکاران بنده بر مبنای شایسته سالاری و براساس شاخص‌هایی نظیر "کارآمدی"، " فسادستیزی"، " روحیه انقلابی" و "مردمی بودن" انتخاب خواهند شد.

از آنجا که عمیقا بر این باورم "هرجا زمینه مشارکت مردم در تصمیم سازی‌ها و تصمیم گیری‌ها فراهم شود نرخ موفقیت بالاتر می‌رود"، و همانگونه که وعده داده بودم سامانه‌ای جهت مشارکت مردم در معرفی اعضای دولت آماده شده است.

از همه نخبگان، فرهیختگان، گروه ها، احزاب، تشکل‌ها و آحاد مردم تقاضا دارم چنانچه فردی با شاخص‌های فوق الذکر و در تراز دولت مردمی می‌شناسند نسبت به معرفی وی در سامانه اقدام نمایند.

امیدوارم به لطف و مدد خداوند متعال و پشتوانه مردم تمام ظرفیت‌های دولت را برای ایجاد نهضت بزرگ خدمت به ایرانیان عزیز به کار بندم».

این سامانه با آدرس https://yaran.raisi.ir/managers در دسترس عموم مردم قرار گرفته است./فارس
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۵
0
0
,وزیر امور خارجه فواد ایزدی
محمد طاهری
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۵
0
0
وزیر اقتصاد محسن رضایی
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار