فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

اظهارات دیپلمات آمریکایی باعث تمسخرش شد

اظهارات دیپلمات آمریکایی باعث تمسخرش شد نماینده پیشین آمریکا در سازمان ملل و رئیس فعلی آژانس توسعه بین‌المللی این کشور که از حامیان مهم مداخله نظامی در جهان بوده به دلیل اظهارنظر درباره نقش خود در صلح جهان مورد تمسخر کاربران فضای مجازی قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۱۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 03
کد خبر: ۹۴۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر «سامانتا پاور» نماینده ایالات متحده در سازمان ملل در دوران ریاست‌جمهوری «باراک اوباما» و رئیس فعلی «آژانس توسعه بین‌المللی» که از حامیان مداخله نظامی در سوریه و کشورهای دیگر بود، به دلیل تازه‌ترین اظهارنظر خود در خصوص نقشی که در صلح جهانی ایفا می‌کند، مورد تمسخر کاربران فضای مجازی قرار گرفت.

 

بنا بر گزارش شبکه راشاتودی، پاور روز گذشته (جمعه) طی یک سخنرانی تأکید کرد که صلح جهانی تنها از طریق یک زن محقق می‌شود و ساعتی پس از انتشار این خبر، کاربران فضای مجازی، با اشاره به سابق پاور در ترویج مداخله نظامی، او را مورد تمسخر قرار دادند.

 

وی در سخنرانی خود گفت: «بعدازظهر بخیر. من با یک پیام ساده آمده‌ام: اگر خواهان صلح در جهان هستید، به زنان اعتماد کنید که آن را عرضه کنند».

اظهارات وی واکنش زیادی در توییتر به همراه داشت به طوری که یکی از کاربران توییتری در این خصوص نوشت: «سامانتا خود اثباتی بر این امر است که چنین چیزی صحت ندارد».

 

طبق این گزارش، بسیاری از کاربران در فضای مجازی سپس به پاور زمانی را یادآوری کردند که به عنوان سفیر آمریکا در سازمان ملل فعالیت می‌کرد و باراک اوباما را به حمایت از مداخله نظامی علیه «معمر قذافی» رهبر پیشین لیبی در سال ۲۰۱۱ ترغیب کرد که در نهایت این اقدام به افزایش تروریسم، بازار بردگان در فضای باز و مرگ بسیاری از غیرنظامیان منجر شد.

 

«گلن گرینوالد» خبرنگار با اشاره به نقش پاور در مداخلات نظامی آمریکا در کشورهای دیگر در توییتر نوشت: «شنیدن این که سامانتا پاور ابر مداخله کننده نظامی ادعا می‌کند که زنان از جنگ جلوگیری می‌کنند، بیشتر شبیه به طنز است».

کتاب خاطرات سامانتا پاور نشان می‌دهد که وی یکی از حامیان مداخله نظامی ایالات متحده در سوریه در سال ۲۰۱۱ بود و اوباما را تشویق به حمله نظامی به سوریه علیه دولت بشار اسد کرد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار