کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

ترامپ اتهامات وارده به سازمان اقتصادی را رد کرد

رییس جمهور پیشین آمریکا اعلام کرد عملکرد دستگاه قضایی این کشور در برخورد با اتهامات مالیاتی وی شبیه به اقدامات "دیکتاتور‌های کمونیستی" است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۱۳ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 04
کد خبر: ۹۴۱۷۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از نیوزویک، دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا تمامی اتهامات وارده به سازمان اقتصادی خود را رد کرد.

 

بر این اساس، سازمان ترامپ به تازگی به فرار‌های مالیاتی گسترده محکوم شده است. ترامپ هم که این روز‌ها در سفر‌های خود به ایالت‌های مختلف برای تبلیغات انتخاباتی است تمامی این اتهامات را رد و اعلام کرد مسئولان قضایی آمریکا در برخورد با عملکرد سازمان ترامپ و فعالیت‌های تجاری و بازرگانی آن مانند "دیکتاتور‌های کمونیستی" رفتار می کنند.

 

دونالد ترامپ در جمع هواداران خود با اشاره به محکومیت اخیر سازمانش گفت: در نیویورک، دستگاه قضا و دادگاه همان کاری را انجام می‌دهد که امروز در کشور‌های جهان سوم انجام می‌شود. این رفتار‌ها مناسب کشور ما نیست. این اقدامات یادآور یک دیکتاتوری کمونیستی علیه مخالفان سیاسی است.

 

ترامپ ادامه داد: دادستان‌هایی که در آمریکا برای کار در دادگاه‌ها و امور قضایی به کار گرفته می‌شوند کاملاً بی تجربه و ناآشنا به امور قضایی هستند.

 

وی افزود: این رفتار در نظام دادگستری و سیاسی آمریکا مصداق فاشیسم و اقتدارگرایی است. افرادی که این روز‌ها از دموکراسی صحبت می‌کنند در واقع آن را مقابل چشمان ما نابود می‌کنند. هیچ کس آنچه امروز شاهد آن هستیم را باور نمی‌کند.

 

رییس جمهور پیشین آمریکا با اشاره به رفتار دموکرات‌ها در رقابت‌های انتخاباتی و پس از آن گفت: دموکرات‌های افراطی به دنبال تخریب و طرح جرم علیه من هستند. این رفتار چیزی جز سوءاستفاده از موقعیت و قدرت نیست.

 

اخیراً دادگاه آمریکا ترامپ و تمامی همدستان وی در سازمان تجاری و بازرگانی وی موسوم به سازمان ترامپ را به فرار‌های گسترده مالیاتی محکوم کرده است. مدیر مالی سازمان ترامپ که نزدیک به نیم قرن را در این شرکت گذرانده است هم اینک با اتهامات متعددی از جمله فرار مالیاتی، دستکاری اطلاعات مالی و تلاش برای فریب مقامات مالیاتی روبه روست./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار