سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

آمریکا: غنی سازی اورانیوم از سوی ایران گامی رو به عقب است

آمریکا: غنی سازی اورانیوم از سوی ایران گامی رو به عقب است سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به تصمیم ایران برای غنی‌سازی ۲۰ درصدی فلز اورانیوم، آن را گامی رو به عقب دانست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۶ - ۱۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 06
کد خبر: ۹۴۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اظهاراتی به گزارش ادعایی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره تصمیم ایران برای تولید فلز اورانیوم با غنای ۲۰ درصد واکنش داد و آن را گامی رو به عقب خواند.

بر این اساس، پرایس در بخشی از سخنان خود گفت: «تصمیم ایران برای غنی‌سازی ۲۰ درصدی یک گام رو به عقب است.»

 

این مقام آمریکایی در ادامه افزود: «پنجره دیپلماسی برای مذاکره با ایران باز است. واشنگتن ضرب الاجلی برای پایان مذاکرات تعیین نمیکند.»

وی تاکید کرد: گرچه ما از دیپلماسی در برابر ایران حمایت می کنیم اما واشنگتن بسته تشویقی به ایران ارائه نخواهد کرد. از تهران می خواهیم به سرعت به میز مذاکره باز گردد.

پیش تر خبرگزاری رویترز اعلام کرد مقامات تهران آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را در جریان قصد خود برای تولید فلز اورانیوم با غنای ۲۰ درصد قرار دادند.

«لارنس نورمن» خبرنگار وال استریت ژورنال نیز در پیامی توییتری مدعی شد: «از چند منبع آگاه که نخواستند نامشان فاش شود مطلع شدم که آژانس انرژی اتمی در نظر دارد گزارشی درباره تولید اورانیوم فلزی با خلوص ۲۰ درصد از سوی ایران به شورای حکام ارائه دهد.»

آژانس بین المللی انرژی اتمی می گوید ایران در نظر دارد اورانیوم ۲۰ درصد را در راکتور تحقیقاتی تهران مورد استفاده قرار دهد.

«میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی وین، در پیامی به این خبر واکنش نشان داد و نوشت: «آژانس بین المللی انرژی اتمی از غنی سازی ۲۰ درصدی اورانیم از سوی ایران خبر می دهد. در عوض آمریکا هم سیاست فشار حداکثری را پیش گرفته که سیاست دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین این کشور است.

او در ادامه افزود: «تنها راه بیرون آمدن سریع از این دور باطل از سرگیری مذاکرات بدون تعلل و احیای کامل برجام است.»

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار