دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پوتین مردادماه با روحانی و «علی اف» دیدار می‌کند

رئیس جمهوری روسیه در پکن اعلام کرد که در ماه اوت در مسکو با روسای جمهور ایران و جمهوری آذربایجان دیدار و رایزنی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 26
کد خبر: ۹۴۷۱
به گزارش  راهبرد معاصر  به نقل از رادیو آزاد اروپا، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه اعلام کرد که در ماه اوت(مرداد) با «حسن روحانی» و «الهام علی اف»، روسای جمهور ایران و آذربایجان، در مسکو دیدار خواهد کرد.

پوتین که برای شرکت در کنفرانس «کمربند و جاده» یا جاده ابریشم جدید به پکن سفر کرده است بعد از دیدار با الهام علی اف رئیس جمهور جمهوری آذربایجان این موضوع را به اطلاع خبرنگاران رسانده است.

جاده ابریشم قرار است چین را به جنوب و آسیای مرکزی، اروپا و همچنین قاره آفریقا وصل کند.

پوتین افزود: ما توافق کردیم که روسای جمهور ایران، آذربایجان و روسیه در مسکو در ماه اوت دیدار کنند.

پوتین قرار است در حاشیه این کنفرانس با «شی جینپینگ» رئیس جمهوری چین نیز دیدار کند. موضوع اصلی دیدار این دو نفر احتمال مذاکرات پوتین با رهبر کره شمالی درباره مسائل مربوط به شبه جزیره کره است.

«کیم جونگ اون» روز گذشته در بندر «ولادی وستوک» با پوتین دیدار کرد و در این دیدار پیامهایی برای طرف آمریکایی در زمینه مذاکرات میان پیونگ یانگ و واشنگتن ارسال کرد. پوتین بعد از دیدارش با رهبر کره شمالی تاکید کرد که درباره مواضع پیونگ یانگ با چین مشورت خواهد کرد و پیامهای کیم را به واشنگتن منتقل می‌کند.

آخرین دیدار سه جانبه میان رهبران روسیه، ایران و جمهوری آذربایجان در نوامبر سال 2017 به میزبانی تهران برگزار شده بود. 


فارس

ارسال نظر