درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

آیت الله رئیسی: امکان تحول در کشور وجود دارد

رییس جمهور منتخب گفت: با توجه به شناختی که از امکانات مادی و معنوی، نیروی انسانی کارآمد، اراده جدی مدیران و توان جوانان دارم معتقدم که راه برون رفت از مشکلات کشور وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۱۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 10
کد خبر: ۹۴۸۳۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل روابط عمومی دفتر رئیس جمهور منتخب، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی عصر روز جمعه در دیدار با اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، جامعه مدرسین را مجموعه‌ای اثرگذار عنوان کرد که در طول دوران حیات خود چه در جریان مبارزه با حکومت ستمشاهی و حمایت از برپایی نظام اسلامی و چه پس از پیروزی انقلاب اسلامی گام‌های اساسی برداشته است.

 

وی با اشاره به حرکت‌های زمان شناسانه علمای جامعه مدرسین و موضع‌گیری‌های به موقع ایشان گفت: از نقش‌آفرینی هدایت‌گر و روشنگرانه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ایام انتخابات تقدیر و تشکر می‌کنم.

 

رییس جمهور منتخب گفت: با توجه به شناختی که از امکانات مادی و معنوی، نیروی انسانی کارآمد، اراده جدی مدیران و توان جوانان دارم معتقدم که راه برون رفت از مشکلات کشور وجود دارد.

 

رئیسی با تاکید بر اینکه مجموعه‌ای از دیدگاه‌ها و سیاست‌ها از جمله بیانیه گام دوم انقلاب و سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی را به عنوان اسناد بالادستی در اختیار داریم، افزود: این سیاست‌ها پایه‌ای برای برنامه‌ریزی‌ در راستای تحول در جامعه خواهند بود.

 

رئیسی با تاکید بر لزوم ارج نهادن به تمام خدمات و تلاش‌های دولت‌ها و مجالس قبلی افزود: در این سال‌ها زحمات بسیاری کشیده شده که قابل توجه هستند، اما در شرایط موجود که مردم ناراضی هستند و نخبگان و دغدغه‌مندان نگرانند، می‌توان با شناخت مشکلات، اولویت گذاری مسائل کشور، کار جهادی و شناخت راهکارها و راه‌حل‌ها تحول را در کشور عملیاتی کرد.

 

رئیس جمهور منتخب در بخش دیگری از این دیدار و در پاسخ به پیشنهادات و نظرات مطرح شده از سوی اعضای جامعه مدرسین، اظهار داشت: در دولت جدید استفاده از نظرات و دیدگاه‌های علما، فضلا و جامعه مدرسین حوزه علمیه را در عرصه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی پشتوانه محکمی برای خود دانسته و از پیشنهادات و انتقادات استقبال می‌کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: امروز فضای مبارزه با فساد در کشور ایجاد شده است و باید با ادامه این روند و همچنین افزایش کارآمدی، سرمایه اجتماعی و اعتماد مردم به نظام را افزایش دهیم.

 

رئیس جمهور منتخب با تاکید بر لزوم چابک‌سازی نظام اداری تصریح کرد: تحقق وعده‌ها نیازمند نظام اداری چابک است و به دور از بروکراسی معمول در مسیر تحقق وعده‌ها گام بر می‌داریم.

 

در این دیدار رئیس و اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم انتخاب آیت الله رئیسی در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری را تبریک گفته و در سخنان جداگانه‌ای پیشنهادات و دیدگاه‌های خود را در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با رئیس جمهور منتخب در میان گذاشتند.

 

ارسال نظر