جلالی: شاهد تغییرات اتوبوسی دولت نخواهیم بود-راهبرد معاصر
جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود شمخانی عزادار شد خطیب نماز جمعه تهران: آتش‌بس غزه پیروزی جبهه مقاومت در برابر اسرائیل است / ایران امروز ابرقدرت است نمایش اقتدار مرزبانان در رزمایش دریایی محمد رسول‌الله (ص) در سواحل دریای عمان رئیس‌جمهور وارد مسکو شد برادر سرتیم حفاظت سید ابراهیم رئیسی: برادرم مخالف سفر رئیسی به مرز ایران و آذربایجان بود توئیت روسی حساب کاربری رهبر انقلاب در آستانه سفر رئیس‌جمهور به روسیه جانشین اطلاعات سپاه: تنها ۱۳ تا ۱۵ درصد تحت تأثیر مسئله حجاب قرار گرفته‌اند دومین رهبر انجمن حجتیه درگذشت دعوت به راهپیمایی جمعه نصر و جشن پیروزی در سراسر کشور دستگیری ۱۵ تروریست در سیستان و بلوچستان/ عملیات ناتمام! رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: دشمن جرأت نگاه چپ به ایران ندارد رهبر انقلاب: صبر و ایستادگی مردم و مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرد الحاق سامانه‌های موشکی جدید به ارتش/پهپاد‌های مهاجم در جاسک‌ + تصاویر بیانیه سپاه درباره آتش‌بس در غزه: حماس قهرمان از میدان مذاکره و توافق، سربلند بیرون آمد

جلالی: شاهد تغییرات اتوبوسی دولت نخواهیم بود

عضو هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه شاهد تغییرات اتوبوسی دولت نخواهیم بود، گفت:‌ امروز 4 چرخ نظام که سه قوه و یکی هم مردم و نهادها باشند، همسو هستند و همه یک‌دل شدند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۲۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 11
کد خبر: ۹۴۹۷۸

به گزارش راهبرد معاصر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب طی ماه‌های گذشته توجه ویژه‌‌ای به موضوع «نفوذ» داشته‌اند و این کلیدواژه‌، از پرتکرارترین کلیدواژه‌ها در بیانات ایشان در این مدت بوده است. 

سالها‌ست که دشمن پروژه نفوذ را دنبال می‌کند البته این پروژه ابعاد و سطوح مختلفی دارد که در هر سطح و در هر بعد دشمن همواره به دنبال پیاده کردن اهداف خود در زمینه‌های مختلف و در مواردی به دنبال دگرگونی و تغییرات در سطح جامعه به نفع خود است. اما این امر تا چه اندازه محقق شده و به چه میزانی شکست خورده است؟

هر چند به‌طورکلی نفوذ شامل انواع مختلف نفوذ فرهنگی، نفوذ سیاسی، نفوذ امنیتی و نفوذ اقتصادی می‌شود اما در هر صورت نفوذ دشمن به‌صورت همه‌جانبه است.

در رابطه با شیوه‌های نفوذ دشمن، مهم‌ترین شیوه، رخنه در کشور است که این رخنه در دستگاه‌های دولتی و خصوصی، به‌صورت شخصی یا جمعی و در انواع مختلف نفوذ، وجود دارد. هدف نفوذ دشمن را می‌توان به طور کلی در مفهوم نابودی خلاصه کرد. همچنین انگیزه اصلی نفوذ دشمن را می‌توان سلطه و ادامة تجربه تاریخی استکبار و استثمار بیگانگان دانست. راهکارهای مقابله با نفوذ دشمن، از دیدگاه مقام معظم رهبری، افزایش آگاهی‌، هوشیاری و شناخت نقشة نفوذ دشمن در ابعاد فرهنگی، سیاسی، امنیتی و اقتصادی است.

سطوح مختلف نفوذ از کلام رهبری به ابعادی همچون نفوذ اقتصادی، نفوذ امنیتی، نفوذ فرهنگی، نفوذ سیاسی و نفوذ اجتماعی تقسیم می شود که در این باره به سراغ یکی از نمایندگان مجلس رفتیم و با وی به طور مفصل در این باره گفت‌وگو کردیم.

بخش زیر مشروح گفت‌وگوی ما با حجت‌الاسلام حسین جلالی نماینده مردم رفسنجان و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی است که از نگاهتان گذرد: 

* آقای رئیس‌جمهور! مراقب جریان نفوذیِ نفاق و لیبرال باشید

فارس: به نظر شما چقدر موضوع جریان نفوذ جدی است و چگونه کشور را تهدید می‌کند؟

جلالی:  بسیار جدی است به خصوص در دوره پیش رو. از همین جا می‌گویم؛ آقای رئیس‌جمهور! بعد از پیروزی مواظبِ جریان نفوذیِ نفاق و لیبرال باشید، تجربۀ صدر اسلام در تاریخ به ما نشان می‌دهد که هرگاه جریان انقلابی و جریان حزب‌اللهی حاکم شده، به قدرت رسیده، جریان نفاق در مسیر حرکت حکومت اسلامی فعال شده است و باعث شورش و اغتشاش، اختلاف و اهدافی که خودش دنبال می کرده و هر کجا جریان نااهل و نامحرم و لیبرال، حاکم شده، این نهاد ناآرام نفاق، آرام گرفته و خاموش شده است.

 انقلاب اسلامی ایران علیرغم میل استکبار، محقق شد و نتوانستند مدیریت کنند، وقتی نتوانستند مدیریت کنند، تئوری‌ای که اعلام کردند این بود، استقرار دولت لیبرال، در طول این حرکت حکومت دینی؛ بنابراین این تزِ استکبار و آمریکایی‌ها بود که ما اگرچه نتوانستیم جلوی انقلاب آنها را بگیریم ولی دولت‌هایشان را مصادره می‌کنیم. می‌بینید از همان روز اول ما با دولت موقت نهضت آزادی و جبهه ملی مواجه شدیم، از بازرگان گرفته،‌ ابراهیم یزدی گرفته،کریم سنجابی گرفته، فروهر گرفته. بعد از آن ما با دولت بعدی یعنی ابوالحسن بنی صدر مواجه شدیم، می‌بیند کاملاً مصادره را جریان نفاق در دست گرفته و استقرا  دولت لیبرال توسط بنی‌صدر. همینطور ادامه می‌دهیم می‌بینیم بعد از آن میرحسین موسوی هم آمده، درست است با نقاب آمد، بعداً‌ در 88 عریان مواجه شد، ولی همان فرد بود و نفاق بود، بعد از آن کارگزاران بودند، بعد از آن اصلاحات بود، همینطور تا دولت تدبیر و امید.  ما همیشه با جریان غرب‌زده، جریان نفاق و لیبرال بودیم و حقیقتاً در این 43 سال یک مرتبه مواجه شدیم با یک دولت انقلابیِ حزب‌اللهی، یک ماه، آن هم جریان شهید رجایی بود، دولت مکتبی و شهید باهنر بود که آن هم با آن حجم آتش و ترور مواجه شد و نتوانستند آن تفکر دینی و انقلابی را تحمل کنند و هم شهید باهنر و شهید رجایی به شهادت رسیدند.

*دو چالش بزرگ پیش روی رئیسی...

 پس بنابراین اینها حاضر نیستند این صحنه را به این سادگی ترک کنند، ۴۳ سال سرمایه‌گذاری کردند که انقلاب، مدیریت قوه مجریه و قوه اجرایی خلاصه در اختیار اینها باشد، به این سادگی صحنه را ترک نخواهند کرد، حالا بعد از ۴۳ سال خداوند لطف کرد و شرایطی برای ما فراهم شد، جریان انقلابی، جریان حزب‌اللهی و جریان دینی دارد وارد عرصه قوه مجریه می‌شود، تحمل آن برای آنها سخت است، بنابراین قطعاً برنامه دارند، برای اینکه بتوانند به یک نحوی آن حاکمیت خودشان را حفظ کنند، قطعاً نقشه دارند و برای این کار به نظر من حضرت آیت‌الله رئیسی با دو چالش مهم مواجه است، یعنی دو چالش پیش‌روی آقای رئیسی است که واقعاً خیلی مهم است؛ یکی اینکه کاری که با شهید رجایی و شهید باهنر کردند و اینها در دستور کار اول‌شان این است که اگر بتوانند، حذف فیزیکی کنند، ترور فیزیکی برای آنها حداقل از این ستون تا آن ستون فرج است، آنها هرگز نمی‌توانند این اسلامیّت و جمهوریّت از ما بگیرند ولی ممکن است با ترور فیزیکی زمان را از ما بگیرند؛ بنابراین این مربوط به نهادهای اطلاعاتی و امنیتی است که باید مواظبت و مراقبت کنند، این دستاورد مردم است و مردم زحمت کشیدند و به سادگی به دست‌ ما نرسیده است.

* خطر مهم‌تر از حذف و ترور فیزیکی، نفوذ است

اما خطر مهم‌تر از حذف و ترور فیزیکی، نفوذ است، پدیده نفوذ خیلی خطرناک است، نفوذ حالا وقتی که این جریان انقلاب دست اهل و محرمش بیفتد، که صاحب اصلی آن هم مردم هستند و امام فرمود نگذارید انقلاب شما دست نااهلان و نامحرمان بیفتد، اینها ۴۳ سال سرمایه‌گذاری کردند، به این سادگی  از دست نمی‌دهند. بنابراین اینها الان شروع می‌کنند با روش‌های مختلف دنبال نفوذ در این قوه مجریه ۱۴۰۰ و در دولت آیت‌الله رئیسی هستند، آقای رئیسی باید خیلی دقت کند، به لایه‌های اول اکتفا نکند، حتماً لایه‌های زیرین و لایه های میانی را بررسی کند که این فرد کیست و با چه انگیزه‌ای می‌خواهد بیاید؟ افرادی هستند که اقتصاد را خوب خواندند ولی وقتی نگاه می‌کنیم می‌بینیم  اقتصاد آنها، اقتصادِ غربی است، اقتصاد لیبرالی است، گول ظاهر او را نخورد، گول اینکه او بچه مسلمان است،‌ دو ما جبهه بوده را نخورد، باید ببیند تفکر او چیست؟ ما از پدیده نفوذ خیلی آسیب دیدیم، وقیتی دولت احمدی‌نژاد آمد، بارقۀ امید وزیدن گرفت، همه گفتند دولت مردمی، دولت کار، دولت تلاش دارد می‌آید اما دیدیم چگونه با پدید نفوذ از درون تهی و متلاشی شد.

بنابراین ما باید توجه کنیم به این مسئله، این به ما هم اختصاص ندارد؛ وقتی که حکومت پیامبر شروع می‌شود، جریان نفاق فعال می‌شود، تلاش می‌کند، شبکه‌سازی می‌کند و چه  نقشه‌ها و فتنه‌هایی  منافقین در زمان پیامبر ایجاد کردند و بعد از رحلت پیامبر این نهاد ناآرام نفاق آرام می‌گیرد، خاموش می‌‌شود تا قرن 35 هجری، 25 سال تا زمانی که حکومت امیرالمومنین می‌آید، دوباره نهاد جریان و نهاد نفاق فعال می‌شوند و ظرف 4 سال و 8 ماه، سه جنگ مهم علیه امام علی(ع) را می‌اندازند و قبل از‌ آن این خبرها نبود. وقتی کفر می‌آید منافقین هیچ حرکتی ندارد و خاموش هستند، همین که جریان انقلابی و دینی و حزب‌اللهی می‌آید اینها فعال می‌شوند.

بنابراین این یک خطر مهم است و به همین جهت هم شما می‌بینید که برای انتخابات، تلاش می‌کردند این انتخابات ضعیف و کمرنگ و بی‌رمق برگزار شود و تبلیغ می‌کردند که مردم در انتخابات شرکت نکنید و مشارکت صورت نگیرد، ما 43 سال انتخابات برگزار کردیم، هیچ‌وقت چنین هجمه‌ای نبود که مردم پای صندوق رای نروید.

*در آینده نزدیک،‌ تحریم‌ها بی اثر خواهد شد

 مردم را از کرونا، از مسائل اقتصادی و معیشتی می‌ترساندند، اینکه رای شما فایده‌ای ندارد، چرا رای می‌دهید؟ هر چه رای بدهید بدتر می‌شود؟ بنابراین اینها این بار حقیقتاً رشته کار از دست‌شان در رفته بود، چون همیشه می‌گفتند به این فرد رای بدهید، به این فرد رای ندهید، ولی این‌دفعه کاملاً‌ زیر میز زده بودند و می‌گفتند اصلاً در انتخابات شرکت نکنید.این‌دفعه برای اولین بار دوقطبی چپ و راست، دوقطبی اصلاح‌طلب، اصولگرا، محافظه‌کار و لیبرال از بین رفت، این‌دفعه همه یک‌دست شده بودند، این‌بار دیدند جمهوری اسلامی دارد یکپارچه و منسجم می‌شود و همه همسو و همراه می‌شوند، این اجتماع، این هماهنگی، این یکپارچگی برای کشور قدرت و اقتدار می‌آورد و خلق قدرت می‌کند، کشوری که قدرتمند باشد، همه از آن حساب می‌برند و همه از آن التماس می‌کنند، دیگر تهدید برای‌ آن کشور معنا ندارد، همه با این کشور قرارداد می‌بندند. شما چند روز آینده خواهید دید که تحریم‌ها بی‌اثر می‌شود، برجام بی‌اثر می‌شود و آمریکایی‌ها التماس می‌کنند که بازار داشته باشند، مبادلات و مراودات داشته باشند با اینکه هنوز هیچ حرکتی صورت نگرفته است، کشورهای اروپایی اینطور خوش‌بین شدند که ایران هماهنگ شد.

* امروز 4 چرخ نظام همدل شده‌اند

همیشه متاسفانه این 4‌چرخ نظام دو تا پَسرو بود و دو تا پیشرو، برآیند آنها صفر می‌شد، همیشه این قوه با آن قوه مخالف و موافق بودند، امروز 4 چرخ نظام که سه قوه و یکی هم مردم و نهادها باشند، همسو هستند و همه یک‌دل شدند، وقتی یکدل و همرنگ و یکپارچه شدند، این خلق قدرت برای ما عزت می‌آفریند ما را قوی و قدر می‌کند. به همین جهت اینها این بار از این انتخابات وحشت داشتند، حقیقتاً باید انتخابات 28 خرداد را انقلاب سوم نام‌گذاری کرد، انقلاب اول 22 بهمن، انقلاب دوم تسخیر لانه جاسوسی و انقلاب سوم در 28 خرداد بود، خرداد برای ما خیلی خاطرات دارد، پرفراز و نشیب است و تلخ و شیرین است، ولی 28 خرداد واقعاً برگ زرینی بر تارک انقلاب اسلامی می‌شود و در تاریخ اسلام می‌درخشد که ما انشاءالله به این پیروزی دست پیدا خواهیم کرد.

بنابراین این دولت آخرین فرصت است، مردم خوب آمدند، البته بعضی‌ها می‌گویند این 50 درصد خیلی مشارکت بالایی نیست، اگر می‌دانستند این 50 درصد چگونه به دست آمده است؟ لابه‌لای صخره و سنگ و زمین پرسنگلاخ، گل درآمدن، خیلی ارزش دارد، از اعماق دریا، مروارید به دست آوردن، این هجمه جهانی، کاری که آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها کردند، تبلیغاتی که‌ آنها کرده بودند، این نارضایتی که دولت در این 7، 8 سال ایجاد کرده بود، این گرانی،‌ تورم، بیکاری،‌ کاهش ارزش پول ملی، سرگردانی مردم در ادارات! ابرهای تیرۀ یاس و ناامیدی را بر سر مردم افکنده بود. بنابراین مردم دل و دماغی نداشتند که پای صندوق‌های رای بروند، واقعاً از در و دیوار نارضایتی می‌بارید اما مردم این گلایه‌مندی را داشتند ولی علیرغم این ناراحتی و گلایه‌مندی تصمیم خوبی گرفتند که با حضور پای صندوق‌های رای و مشارکت حدود 30 میلیون‌نفر، واقعاً در این شرایط یک معجزه بود و مردم با این کارشان دوستان را خوشحال و دشمن را ناامید و مایوس کردند  و این آخرین فرصت است.

مردم وظیفه خودشان را خوب انجام دادند، الان نوبت آیت‌‌الله رئیسی است و اگر با این وحدت و یکپارچگی، همه قوا و دستگاه‌ها پشت سر او هستند و همه همسو هستیم، اگر ایشان نتواند کاری بکند، من دیگر امیدوار نیستم بتواند کاری برای کشور انجام بدهد و آقای رئیسی می‌تواند و ایشان در قوه قضائیه نشان داد، کسی که صدها کارخانه تعطیل‌شده را از تعطیلی خارج کند و به چرخه تولید بیاورد و هزاران کارگر بیکار را به سر کار بیاورد و موانع تولید را برطرف کند با اینکه در قوه مجریه کاره‌ای نیست و ترخیص کالاها در گمرک را کلید بزند، کشتی‌های سرگردان در ساحل را با تخصیص ارز، به گمرکات منتقل بکند، همۀ اینها نشان می‌دهد، وقتی فرد در حیطه قدرت نیست و در قوه مجریه نیست، اینطور رستم‌وار حرکت می‌کند، حالا وقتی قوه مجریه دستش باشد، قطعاً دوچندان خواهد شد.

* امیدواریم آیت‌الله رئیسی امید و شادابی را به ایران بازگرداند

امیدواریم ایشان در این دوره انشاءالله موفق باشد و امید و شادابی را به ایران و ایرانی و مخصوصاً به جوانان برگرداند و مردم امیدوار شوند و بارقه امید در دل آنها پیدا شود. فکر می‌کنم در سال‌های آینده مردم با شور و شوق پای صندوق‌ها بیایند و این قابل پیش‌بینی است و ‌آقای رئیسی باید روزهای اول شروع کند، حتی الان که هنوز دولت در اختیارش نیست باید کارها را شروع کند، از ابزار قوه قضائیه استفاده کند و کارها را خوب پیش ببرد.

*قطعا شاهد تغییرات اتوبوسی دولت نخواهیم بود

فارس: به نظر شما خط و مشی آقای رئیسی در انتخاب کابینه و همکاران دولت چگونه خواهد بود؟

جلالی: به نظرم آقای رئیسی به عنوان فردی که قاضی بوده و در قوه قضائیه بوده، نگاه این فرد طوری است که در انتخاب افراد دقت لازم را دارد ولی مردم انتظار دارند انتخاب او مانند گذشته نباشد، یعنی اتوبوسی بیاورد و اتوبوسی ببرد، نیروهایی که الان دارند کار می‌کنند با سرمایه نظام و با بیت‌المال مدیر شدند و تجربه کسب کردند، چون در دولت بودند نباید با ما کار بکند، یا چون در ستاد ما بوده باید سر کار بیایید، کسی که اطراف ما بوده و ناظر من بود باید روی کار بیاید! به نظرم اینها کار درستی است یعنی ایشان هم این کار را نخواهد کرد و اصل باید بر شایسته‌سالاری باشد و کسی که به مردم خدمت می‌کند، بزرگ قوم کسی است که بیشترین خدمت را می‌کند، حالا در این دولت یا در آن دولت.

 به میلیاردها تومان از کشور چوب حراج زده شده و رفته، ما فردو، نطنز را از بین بردیم، هزاران سانتریفیوژ را از بین بردیم، آب سنگین را از بین بردیم،‌ اورانیوم 20 درصد را از بین بردیم، 10 هزارکیلو 3.5 تا 5 درصد غنی‌سازی را از بین بردیم، الان سالن‌های سانتریفیوژ مانند سالن فوتسال است و همه را شخم زدند!

*اساس انتخاب آیت‌الله رئیسی شایسته‌سالاری است

به نظرم ما شاهد تغییرات اتوبوسی نخواهیم بود، این نیروها سرمایه نظام هستند و ما به آنها آموزش دادیم تا بتوانند به نظام خدمت بکنند، چطور یک‌مرتبه اینها را تغییر می‌دهیم؟ انشاءالله اصل بر شایسته‌سالاری باشد، نگاه به اطرافیان، قوم، دوست، ستاد،‌ اینکه چه کسی برای من کار کرده است، نباشد، من از این روحیه آیت‌الله رئیسی خوشم می‌آید، ما در مجلس برای ایشان امضاء جمع کردیم،‌ حدود 222 امضاء جمع کردم و بعد وقتی می‌خواستم آنها را به ایشان تقدیم کنم، تماس گرفتم که وقتی بگیرم، ایشان گفتند نه ما وقت نداریم و به ما وقت نداد! هر کس دیگری بود می‌گفت او برای من امضاء جمع کرده،‌ هر طور شده باید دستی به سر و گوش او بکشم، محلی نداد و من هم به دل نگرفتم و ناراحت نشدم و گفتم او دارد به وظیفه‌اش عمل می‌کند و من هم وظیفۀ خودم را انجام می‌دهم و من از این روحیه ایشان خوشم آمد که دولت آیندۀ او دولت خوبی می‌تواند باشد، دولت تملق و بادمجان دور قاب‌چین و چاپلوسی نیست و احساس کردم خط‌مشی درستی در پیش گرفته است، ایشان دنبال این است که ببیند واقعاً وظیفه‌اش چیست و چه کسی برای مردم مفید است و این اصل شایسته‌سالاری است.

فارس: مجلس در دوره گذشته هم شکایت علیه رئیس‌جمهور و هم شکایت از وزرا را به قوه قضائیه ارسال کرد، بعد از این دولت پیگیری این موارد به چه شکلی است؟ مجلس برنامۀ خاصی برای همکاری با دولت دارد؟

جلالی: یک اشکالی می‌گرفتند و می‌گفتند شما که دارید برای ‌آقای رئیسی تبلیغ می‌کنید و امضا‌ء‌ می‌کنید آیا با استقلال قوا منافات ندارد؟ آیا شما وکیل‌الدوله نمی‌شود؟ گفتم نخیر! ما به آدم‌ها تعهد نداریم،‌ ما تعهد به خدمت برای مردم داریم، ما برای احمدی‌نژاد خیلی زحمت کشیدیم اما وقتی منحرف شد، اولین کسی که حق را گرفت ما بودیم. بنابراین این هیچ منافاتی ندارد که اگر ما مصلحت بدانیم که این آقا می‌‌تواند مشکل مردم را حل کند، تلاش می‌کنیم یک آدم خدوم و شایسته را بیاوریم و این منافاتی با استقلال قوا ندارد، ضمن اینکه همه قوا مستقل هستند ولی با هم همکاری دارند و مانند چهارچرخ ماشین است، یک چرخ برای خودش می‌چرخد ولی 4 چرخ با هم هماهنگ هستند و هم‌افزایی می‌کنند.

*مسئولان دولتی پس از خدمتشان تا یکسال ممنوع الخروج می‌شوند

اما راجع به اینکه تا الان سابقه ندارد مسئولی در کشور بعد از قدرتش پاسخگو باشد، هیچ‌وقت ما نتوانستیم یک نفر را بگیریم و محاکمه کنیم علیرغم اشتباهاتی که داشتند! اکنون قانون ممنوعیت است که مسئولین تا یکسال ممنوع‌الخروج شوند تا به حساب و کتاب آنها رسیدگی شود. در این دوره دیدیدم یک رئیس‌جمهور آمد، همۀ متخصصین، صاحب‌نظران و بالاترین مقام کشور یعنی رهبری تذکر دادند که مذاکره با آمریکا جز خسارت برای ما چیزی ندارد و قابل اعتماد نیست و همه ده‌ها بار به او تذکر دادند، اما علیرغم نظر صاحبنظران، متخصصین، نظر مسئولین و شورای امنیت ملی آمده یک اقدامی کرده و یک خسارت سنگینی بر کشور ایجاد کرده،‌ یعنی به میلیاردها تومان از کشور چوب حراج زده شده و رفته، ما فردو، نطنز را از بین بردیم، هزاران سانتریفیوژ را از بین بردیم، آب سنگین را از بین بردیم،‌ اورانیوم 20 درصد را از بین بردیم، 10 هزارکیلو 3.5 تا 5 درصد غنی‌سازی را از بین بردیم، الان سالن‌های سانتریفیوژ مانند سالن فوتسال است و همه را شخم زدند! اینها که همینطوری به دست نیامده بوده، خرج شده، نقشه هسته‌ای و آینده کشور بود! اینها را از بین بردند حالا نباید پاسخگو باشند؟ یک زمانی آدم خطای سهوی می‌کند اما چطور شما این خطای فاحش را مرتکب بشوید و بعد هم در کشور راه بروید و کسی هم به شما نگوید بالای چشم شما ابرو است!

*هزاران خودرو در بیابان دارید و قطره‌چکانی به مردم می‌دهید!

به نظرم این قانون باید از الان اجرا شود و آنها باید پاسخگو بدهند، دم انتخابات کشوری که به عراق، افغانستان مرغ صادر می‌کند، در کشور مقدار زیادی مرغ داشته باشیم، بعد یکدفعه صف خرید مرغ تشکیل شود؟ کمبود سیمان پیدا کنیم! قیمت شکر بالا برود! 8 تا 9 درصد قیمت خودرو افزایش پیدا کند! هزاران خودرو در بیابان دارید و قطره‌چکانی به مردم می‌دهید، بعد شرایط برای‌ ثبت‌نام خودرو می‌گذارید! اگر کسی دشمن باشد و عمداً بخواهد مردم را ناراضی کند و اینطوری پا روی گلوی مردم بگذارد و فشار بدهد، مثل اینها عمل نمی‌کند، خیلی بد با مردم رفتار کردند و رفتار شده است! سیستم اداری ما سیستم تحقیرکننده است، یعنی دیوان‌سالاری و بروکراسی و کاغذ‌بازی، مردم را خسته کرده است، الان در گزارش سازمان ملل، 106 کشور خدمات الکترونیکی دارند، دولت کاملاً‌ الکترونیک دارند، ما بین 106 کشور رتبه صدم هستیم! شما وقتی در زمان کرونا می‌گویید افراد دورکاری داشته باشند، تجمع نکنند، صف نباشد، رعایت بکنیم، چینی‌ها چطور توانستند کرونا را مهار کنند؟ اگر شما می‌گویید مردم اداره نروند خدمات الکترونیکی می‌دهید؟ چه کردید؟‌‌ آقای آذری‌جهرمی که هر روز به سرعت پهنای باند اضافه می‌کند و تمام عشق او این است که تیم مورد علاقه‌اش چه کرده، این‌‌ آقا برای دولت کاملاً‌ الکترونیک چه کرده است؟ چه خدمتی انجام داده است؟ من الان برای کاری به اداره‌ای بروم تحقیر می‌شوم، یعنی ادارات ما به جای اینکه مردم‌سالاری باشد، دیوان‌سالاری است، کاغذبازی است، مردم را در ادارات می‌چرخانند، آنها را خسته و سرگردان می‌کنند، شفافیت نیست! کار مردم را درست راه نمی‌اندازند، امروز و فردا می‌کنند و به سبک قرون وسطی، هنوز کپی شناسنامه و کارت ملی، عکس بیاورید، عکس‌ها پشت‌نویسی شده؟! ما که معتقدیم این همه فضای مجازی پیشرفت کرده، پهنای باند پیشرفت کرده اما هنوز خدمات الکترونیکی برای مردم نداریم! این فضا را برای چه کسانی درست کردید؟

اینترنت ملی درست نکردید، نخواستیم، از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت نمی‌کنید، نخواستیم، شرایط استفادۀ جوانان از امکانات فضای مجازی برای اقتصاد و بازار دیجیتال فراهم نکردید، نخواستیم اما خدمات الکترونیکی حداقل خواسته و کوچکترین کاری است که می‌توانید برای مردم انجام بدهید، فکر می‌کنم 10، 15 درصد آن هم در پلیس+10 و پیشخوان دولت، خدمات داریم، اما خیلی از کارهای مردم باقی مانده است، اگر خدمات الکترونیکی پیشرفت می‌کرد ما در تهران ترافیک نداشتیم، آلودگی هوای تهران را نداشتیم، اشتغال‌زایی و شفافیت ایجاد می‌شد، جلوی فساد اداری گرفته می‌شد و پارتی‌بازی از بین می‌رفت، رشوه، اختلاس و باج از بین می‌رفت و کارها با سرعت، با دقت و منسجم پیش می‌رفت و اطلاعات مردم هم به راحتی سرقت نمی‌شد و متاسفانه این کارها در طول این 8 سال انجام نشد و در این 8 سال این همه از اینترنت و فضای مجازی گفتند اما پله اول که خدمات الکترونیکی است را نداریم و اینها جای شرمندگی است و امیدواریم اینها درست شود.

فارس: از توضیحات شما سپاسگزاریم.

جلالی: من هم از شما ممنونم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر