واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود
منابع دیپلماتیک:

ژاپن در پی تقویت روابط با تهران در دولت رئیسی است

منابع آگاه ژاپن با اشاره به سفر محتمل وزیر خارجه این کشور در هفته‌های آتی به تهران، از تلاش ژاپن برای توسعه روابط با دولت «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور منتخب خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۷ - ۱۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 10
کد خبر: ۹۴۸۶۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های ژاپنی به نقل از دیپلمات‌های این کشور نوشتند که توکیو قصد تقویت روابط با دولت جدید ایران را دارد.

 

به نوشته وبگاه «مینیچی» دپیلمات‌های ژاپنی گفتند که «توشیماتسو متگی» وزیر خارجه این کشور اوائل ماه آگوست (مرداد) در سفر محتمل خود به تهران در پی تحکیم روابط با دولت جدید ایران به ریاست جمهوری «سید ابراهیم رئیسی» است.

 

به گفته منابع دیپلماتیک ژاپنی، وزیر خارجه ژاپن در سفر به تهران با همتای ایرانی خود برای تقویت روابط دوستانه و سنتی و نیز با ابراهیم رئیسی در زمینه برنامه هسته‌ای ایران گفت‌و‌گو می‌کند.

 

روز جمعه ۲۸ خرداد ماه سیزدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری با حضور پر شور مردم در سراسر کشور و همچنین در ۱۳۳ کشور خارجی برگزار شد. در این دور از انتخابات آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی با کسب ۱۸ میلیون و ۲۱ هزار و ۹۴۵ رای به عنوان هشتمین رئیس جمهور ایران انتخاب شد.

 

پیش از این مقامات و سران بسیاری از کشورها در پیام‌هایی پیروزی آیت‌الله رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفتند. منابع مطلع گفتند که «سوبرامانیام جایشانکار» وزیر امور خارجه هند نیز در دیدار چهارشنبه گذشته خود با رئیسی پیام شخصی «نارندرا مودی» نخست وزیر هند را به وی تحویل داد. این منابع به نقل از وزیر خارجه هند دیدار وزیر خارجه هند با رئیس جمهور منتخب ایران را «گرم» توصیف کردند.

یک منبع مطلع در دولت هند در این باره و شرکت یک مقام دولتی در مراسم تحلیف رئیسی گفت: «این فرصتی برای ایجاد روابط به ویژه پس از روی کار آمدن دولت جدید خواهد بود.»

 

به نوشته وبگاه مینیچی به نقل ازمقام‌های دیپلماتیک ژاپن، انتظار می‌رود که وزیر خارجه ژاپن در تور 10 روزه خود به مصر و ترکیه نیز جهت کمک به برقراری ثبات در خاورمیانه سفر کند. به گفته این منابع ، وزیر خارجه ژاپن در ترکیه قصد دارد با همتای خود دیدار و در مورد راه‌های مقابله با ویروس کرونا و ثبات در خاورمیانه گفت‌وگو کند. وی همچنین احتمالاً از اردن، عراق و قطر دیدار خواهد کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هاشم پاسبان مقدم لیسانس مدیریت صنعتی شاغل در کارخانه عالیس شهرک صنعتی چناران
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۵
0
0
یکی ازمشکلات استفاده ازدلارامریکاست ما که میگیم مرگ بر امریکا استفاده از دلار امریکا یعنی زنده باد امریکا پس باید ازپول ملی استفاده کرد یاازارزهای متداول دیگر برای دادو ستد استفاده کرد باید با استفاده ازمهندسی معکوس ایجاد تکنلوزی کرد ومحتاج به بیگانگان ودشمنان اسلام وایران نبودواز تولید ملی حمایت کرد تولید ات کشاورزی باغی دامی صنعتی وصادرات براساس تولیدات داخل باشد نه فروش مواد خام مثلا به جای فروش نفت خام با ایجاد پالایشگاههای زیادی تولیدات نفتی رافروخت نه نفت خام وحمایت ازدانش بنیانهاودانشمندان ونخبگان وجوانها جوانهای ایرانی باخلاقیتشان ایران رامیسازند توجه به غرب ودرکل بیگانگان درطول تاریخ تجربه خود رانشان داده و درست نیست .