جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

حمایت امیر قطر و نخست‌وزیر ژاپن از توافقی برای بازگشایی تنگه هرمز

حمایت امیر قطر و نخست‌وزیر ژاپن از توافقی برای بازگشایی تنگه هرمز امیر قطر در گفت‌و‌گو با نخست‌وزیر ژاپن با او درباره تنش فعلی در منطقه و پیامد‌های آن بر بازار‌های انرژی گفت‌و‌گو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 21
کد خبر: ۳۰۶۲۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ فتر «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر امروز سه‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که آل ثانی در تماسی که از طرف «سانائه تاکایچی» نخست‌وزیر ژاپن دریافت کرد، با او درباره تنش فعلی و پیامد‌های آن بر بازار‌های انرژی گفت‌و‌گو کرد.

طبق این بیانیه، امیر قطر و نخست‌وزیر ژاپن حمایت خود را از اقدامات پاکستان برای رسیدن به توافقی جهت بازگشایی تنگه هرمز اعلام کردند.

به گزارش وبگاه شبکه خبری «الجزیره»، دولت ژاپن نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که نخست‌وزیر این کشور به امیر قطر تاکید کرد که توکیو به هماهنگی‌ها با دوحه برای انجام اقدامات دیپلماتیک ادامه خواهد داد. / ایسنا

کلمات کلیدی: قطر ژاپن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار