هزینه نجومی دریافت گواهینامه رانندگی آخرین وضعیت جاده‌های شمال کشور / محور چالوس در روز جمعه مسدود است وزیر ارتباطات: مکانیسم ماشه مانع رشد اقتصاد دیجیتال نخواهد شد ماجرای فوت زن عراقی در مشهد در پی عمل زیبایی هشدار هواشناسی؛ افزایش بارش در ۵ استان/ خیزش گرد و خاک در ۱۱ استان ترافیک سنگین در آزادراه تهران - شمال/ اجرای محدودیت مقطعی صدای انفجار‌های کنترل شده در اصفهان شنیده می‌شود دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی از مهر ۱۴۰۴ توسط فراجا در کدام کشور‌ها تعداد زنان از مردان بیشتر است؟ رای نهایی در پرونده کلثوم اکبری صادر شد نرخ‌های تردد در محدوده کنترل آلودگی هوا در مهر ماه اعلام شد + جزئیات  طوفان و گردوغبار مدارس زابل را در اول مهر تعطیل کرد نتیجه آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد مدارس تهران تک‌شیفتی می‌شوند هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال کشور؛ بارش‌های شدید و سیلاب در راه است

لغو ممنوعیت پذیرش دانشجوی ارشد از رشته‌ غیرمرتبط

وزارت علوم مصوبه ممنوعیت پذیرش دانشجوی ارشد از رشته های غیرمرتبط را تا زمان انجام بررسی های بیشتر و کارشناسانه لغو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۲۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 12
کد خبر: ۹۵۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر محمدرضا آهنچیان مدیرکل برنامه‌ریزی آموزش عالی با ارسال نامه‌ای به معاونان آموزشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی که نسخه ای از آن در اختیار ایسنا قرار گرفته است، در خصوص مصوبه تغییرات احتمالی آزمون کارشناسی ارشد در رشته‌های مرتبط، اعلام کرد: تصمیم‌گیری درباره تغییر در رشته‌های مرتبط برای داوطلبان ورود به دوره کارشناسی ارشد، به انجام مطالعات و بررسی‌های بیشتر موکول شده است.

 

در بخشی از نامه دکتر محمدرضا آهنچیان آمده است؛ بر اساس مصوبه هفدهمین جلسه «شورای سنجش و پذیرش دانشجو»، آزمون کارشناسی ارشد به روال سال‌های گذشته انجام می‌شود و تصمیم‌گیری درباره تغییر در رشته‌های مرتبط برای داوطلبان ورود به دوره کارشناسی ارشد، به انجام مطالعات و بررسی‌های بیشتر، موکول شده است.

 

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی توضیح داده است که این دفتر مرجع تصمیم‌گیری درباره آزمون‌های ورودی دانشگاه‌ها نیست و تصمیمات مقتضی در خصوص اجرای مصوبه «شورای سنجش و پذیرش دانشجو در تحصیلات تکمیلی» پس از انجام بررسی‌های کارشناسی در سطح کارگروه‌های تخصصی و طرح و تصویب در شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی اتخاذ خواهد شد.

 

همچنین در این نامه از مدبران دفتر برنامه ریزی دانشگاهها درخواست شده است که نقطه نظرات دانشگاه‌ها برای ارتقای کیفیت آموزش و توانمندی داوطلبان پذیرفته شده در دوره‌های تحصیلات تکمیلی به این دفتر اعلام شود./ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار