نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید 

بازداشت ۲ نفر در جولان اشغالی با ادعای جاسوسی برای ایران

بازداشت ۲ نفر در جولان اشغالی با ادعای جاسوسی برای ایران پلیس رژیم صهیونیستی و دستگاه شاباک امروز (جمعه) از بازداشت یک پدر و پسرش در جولان اشغالی سوریه با ادعای جاسوسی برای ایران خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 06
کد خبر: ۲۶۴۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس رژیم صهیونیستی و دستگاه شاباک اعلام کردند که با همکاری یکدیگر، یک پدر و پسرش از منطقه مسعده در جولان اشغالی با ادعای جاسوسی برای ایران بازداشت شدند.

به نقل از سایت عرب ۴۸، با تایید یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی؛ کیفرخواست برای «تحریر صفدی» ۲۱ ساله، دانشجوی‌ مهندسی نرم افزار صادر شده و «بسام صفدی»، پدرش تحت بازداشت اداری قرار گرفته است.

پلیس رژیم صهیونیستی عنوان داشت که تحقیقات نشان می‌دهد تحریر طی سال‌های اخیر در جمع آوری اطلاعات امنیتی از فعالیت‌های ارتش اسرائیل مشارکت داشته است.

در این بیانیه آمده است که این اطلاعات شامل جزئیاتی از تحرکات ارتش می‌شود که این اطلاعات به حسام زیدان، خبرنگار شبکه العالم ایران که در دمشق مقیم است و برای حمایت از گروه‌های فلسطینی فعالیت می‌کند، فرستاده شده است.

در بیانیه مشترک آماده است که در فعالیت مشترک شاباک و منطقه شمالی پلیس رژیم صهیونیستی، دو تن از ساکنان طی ماه نوامبر به ظن جاسوسی برای ایران و تماس با یک فرد خارجی در هنگام جنگ بازداشت شدند.

در این بیانیه ادعا شده است که این پدر و پسر از سوی حسام بدران به کار گرفته شدند و تحت نظارت او بودند و اقدام به جمع آوری تصاویری از نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی، تحرکات تانک‌ها، سربازان مسلح، تجهیزات، سلاح‌ها و غیره کردند.

در این بیانیه آمده است که تحقیقات نشان می‌دهد تحریر به فعالیت‌های امنیتی خود حتی در هنگام جنگ، از جمله جمع آوری اطلاعات در مورد فعالیت‌های نیروهای ارتش اسرائیل حتی در مورد مکان‌های سقوط موشک در هنگام جنگ ادامه داد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار