«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

ند پرایس: برای تبادل زندانیان بطور غیرمستقیم با تهران در حال مذاکره‌ایم

ند پرایس: برای تبادل زندانیان بطور غیرمستقیم با تهران در حال مذاکره‌ایم سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده از گفتگوی غیرمستقیم ولی فعال واشنگتن- تهران برای تبادل زندانیان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۲۳ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 14
کد خبر: ۹۵۳۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده روز سه شنبه به وقت واشنگتن با اعلام آمادگی کاخ سفید برای برگزاری دور هفتم مذاکرات وین پیرامون احیای برجام گفت: «در حال حاضر هیچ‌گونه ضرب الاجلی در ذهن خود نداریم، اما این را هم پنهان نمی‌کنیم که در حال بررسی پیامد پیشرفت‌های هسته‌ای ایران برای بازگشت بالقوه به برجام هستیم».


پرایس در جمع خبرنگاران ضمن آنکه خواستار آزادی تمام اتباع آمریکایی و خارجی زندانی در ایران شد، ادعا کرد که «واشنگتن برای تضمین آزادی شهروندان خود که به دلایل غیرعادلانه در ایران زندانی هستند، در حال انجام مذاکرات غیرمستقیم اما فعال است».

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تأکید کرد که این مذاکرات جدای از مذاکرات درباره احیای توافق هسته‌ای ایران بوده و واشنگتن به دنبال آزادی شهروندان خود در ایران در سریع‌ترین زمان ممکن است.

 

«علی ربیعی» سخنگوی دولت صبح روز سه شنبه در یک نشست خبری در رابطه با اظهارات «راب مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران مبنی بر پیشرفت در مذاکرات برای آزادی شهروندان آمریکایی زندانی در ایران، بیان کرد: «ما قبلاً و مکرراً اعلام کرده‌ایم که جمهوری اسلامی ایران به خاطر نیات انسان دوستانه آماده تبادل همه زندانیان سیاسی در ازای آزاد کردن همه زندانیان ایرانی در سراسر جهان است که با دستور و خواست آمریکا محبوس شده‌اند».

 

وی عنوان کرد: «ما حتی در دولت پیشین آمریکا هم از این آمادگی طرف ایرانی خبر داده بودیم، اما این دولت آمریکا بود که با اصرار بر گروگان‌گیری ایرانیان از نشستن پای میز مذاکره امتناع کرده بود».

 

سخنگوی دولت همچنین گفت: «مذاکرات در این زمینه در جریان است و در صورت آزادی زندانیان ایرانی و تأمین منافع کشورمان و نیز به نتیجه رسیدن مذاکرات، متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد»./مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار