حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد

واکنش بایدن به ادعای ترامپ درباره انتخابات آمریکا

رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی خود ادعای ترامپ و متحدانش مبنی بر تقلب‌های گسترده در انتخابات آمریکا را دروغی بزرگ خواند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۲۳ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 14
کد خبر: ۹۵۳۱۲

به گزارش گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری رویترز، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا که درباره لایحه اصلاح قوانین انتخاباتی سخنرانی می‌کرد تلاش ترامپ و متحدانش برای محدود کردن قوانین انتخاباتی در آمریکا را اقدامی مخالف دموکراسی خواند و گفت: دروغ، دروغ است. ترامپ سعی دارد یک "دروغ بزرگ" را در مورد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مدام تکرار کند.

 

بر این اساس، بایدن در ادامه سخنرانی خود تلاش جمهوری خواهان آمریکا در پی اقدامات ترامپ مبنی بر محدود کردن قوانین رای گیری در ایالات مختلف را به شدت مورد انتقاد قرار داد و افزود: همه می‌دانند که هیچ خللی در روند انتخابات اخیر ریاست جمهوری در آمریکا وارد نیست و تمامی کسانی که ادعا می‌کنند در این انتخابات تقلب شده خوب می‌دانند تمام مراحل رای گیری در این انتخابات مطابق با بالاترین سطح استاندارد‌ها برگزار شده است.

 

رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد: ایالت‌های ویسکانسین، آریزونا و جورجیا پس از بازشماری آرا و اعمال برخی ممیزی‌ها باز هم نتیجه انتخابات را تایید کردند.

 

ساعاتی قبل از این سخنرانی، دونالد ترامپ در بیانیه‌ای خواستار بازنگری در آرای اتخاذی در ایالت پنسیلوانیا شده بود. بایدن در این ایالت موفق شده بود با بیش از ۸۰ هزار رای اختلاف ترامپ را شکست دهد.

 

بایدن در بخشی از سخنان خود با اشاره به ترامپ گفت: چون شکست خورده اید این اقدامات را انجام می‌دهید. این آزمون دموکراسی نیست. این خودخواهی شماست.

 

این سخنرانی همزمان با حضور گروهی از دموکرات‌ها در مجلس آمریکا برای مخالفت با تصویب لایحه اصلاح قوانین انتخاباتی صورت گرفت. تعداد زیادی از جمهوری خواهان مجلس کنگره می‌گویند باید در قوانین انتخاباتی در ایالت‌های مختلف آمریکا بازنگری شود. آن‌ها معتقدند رای گیری‌های غیرحضوری و الکترونیکی در انتخابات موجب تقلب و دستکاری در آرای اتخاذی می‌شود.

 

بایدن همچنین اقدامات ترامپ و طرفدارانش برای تشدید قوانین انتخاباتی و اصلاح برخی بند‌های آن را تهدیدی جدی برای دموکراسی آمریکا عنوان کرد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار