کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

انتقاد شدید مایک پنس از بایدن: آمریکا بحران زده است

معاون رئیس جمهور سابق آمریکا در یک سخنرانی ضمن انتقاد شدید از دولت جو بایدن ابراز اطمینان کرد که جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ پیروز خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 08
کد خبر: ۱۰۸۷۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک پنس» معاون رئیس جمهور سابق آمریکا در یک سخنرانی ابراز اطمینان کرد که جزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ دوباره قدرت را به دست خواهد آورد.

خبرگزاری اسپوتنیک با اشاره به سخنرانی پنس در «گردهمایی سالانه رهبری ائتلاف یهودیان جمهوری‌خواه» گزارش داد، اظهارات مایک پنس را می‌توان یک سرنخ و نشانه درباره احتمال نامزدی وی در انتخابات ۲۰۲۴ تلقی کرد.

با توجه به حضور یهودیان و صهیونیست‌ها در این مراسم، مایک پنس از سیاست‌های «جو بایدن رئیس» جمهور آمریکا در قبال اسرائیل انتقاد کرد.

وی در این زمینه گفت: «اشتباه نکنید، جو بایدن به اسرائیل پشت کرده است.»

معاون سابق دونالد ترامپ همچنین از سیاست‌های دیگر دولت واشنگتن انتقاد و تاکید کرد که آمریکای تحت رهبریِ بایدن یک ملت بحران زده است.

براساس گزارش اسپوتنیک، مایک پنس در اوایل سال جاری میلادی در نخستین برنامه مقدماتی انتخاباتی خود به ایالت‌های آیووا، نیوهمپشایر و کارولینای جنوبی سفر کرده بود.

پنس در سخنرانی خود در آیووا از پاسخ دادن به این سوال که آیا نامزد انتخابات ریاست جمهوری نامزد می‌شود یا نه طفره رفت، اما تاکید کرد که تمرکز فعلی وی بر انتخابات حساس میان دوره‌ای کنگره است.

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا نیز از دیگر سخنرانان این مراسم بود، اما سخنرانی وی به صورت ویدئویی و نه حضوری بود.

روابط ترامپ با مایک پنس بعد از انتشار نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ و ادعای رئیس‌جمهور سابق آمریکا درباره «تقلب بزرگ» دموکرات‌ها و جو بایدن، تیره شد چرا که معاون ترامپ با درخواست‌های او برای تایید نکردن نتایج آرا در جلسه شمارش آرا در جلسه کنگره آمریکا موافقت نکرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر