موج سواری دولت بایدن روی یک ادعای اثبات نشده علیه ایران-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

موج سواری دولت بایدن روی یک ادعای اثبات نشده علیه ایران

مقام‌های دولت آمریکا در حال موج‌سواری بر روی ادعای اثبات‌نشده‌ای هستند که وزارت دادگستری آمریکا علیه ایران صادر کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۲۳ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 14
کد خبر: ۹۵۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر  مقام‌های دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا از عصر چهارشنبه (به وقت تهران) موج‌سواری بر روی یک ادعای اثبات‌نشده غیرایرانی که شب گذشته در قالب بیانیه‌ای از وزارت دادگستری آمریکا منتشر شد آغاز کردند. 

وزارت دادگستری آمریکا به تازگی در بیانیه‌ای مدعی شده «اف.بی‌آی» تلاش جمهوری اسلامی ایران برای ربودن «یک فعال» را در خاک آمریکا خنثی کرده است.  تهران، این ادعای واشنگتن را «مضحک» خوانده و آن را در راستای تلاش واشنگتن برای «احیای ناامیدانه مهره‌های سوخته و بی‌ارزش شده خود» توصیف کرده است.

تحلیلگران، تلاش‌های آمریکا برای فشار بر ایران در حوزه‌های غیرهسته‌ای را بخشی از تاکتیک قدیمی این کشور موسوم به «سیاست چماق و هویج» برای وادار کردن تهران به عقب‌نشینی از مقاومت در برابر سیاست‌های آمریکا می‌دانند. 

تحلیلگران و اندیشمندان متخصص در امور ایران در آمریکا از سال‌ها پیش تأکید کرده‌اند هر گونه راهبرد در قبال ایران بایستی متشکل از فشار از یک سو (چماق) و ترغیب به اعطای امتیاز در صورت تغییر رفتار (هویج) از سوی دیگر استوار باشد. به باور این گروه، اعمال فشار می‌تواند تهران را تغییر رفتار و روی آوردن به همکاری با واشنگتن ترغیب کند.

 خطی که مقام‌های آمریکایی، بعد از انتشار بیانیه وزارت دادگستری دنبال کردند بر تأکید روی اعمال فشار علیه ایران به دلیل مسائل غیرهسته‌ای، از یک سو و تمایل واشنگتن برای بازگشت به مذاکرات وین جهت ادامه گفت‌وگوهای هسته‌ای، از سوی دیگر استوار بود. اظهارات مقام‌های آمریکایی در زیر آمده‌اند.

«ند پرایس»

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در جریان نشست خبری شامگاه چهارشنبه، ضمن محکوم کردن تلاش ادعایی ایران برای ربودن یک فعال رسانه‌ای گفت که آمریکا به چالش‌هایی که خارج از حوزه مسائل هسته‌ای با ایران هستند رسیدگی خواهد کرد./فارس

ارسال نظر