ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

موج سواری دولت بایدن روی یک ادعای اثبات نشده علیه ایران

مقام‌های دولت آمریکا در حال موج‌سواری بر روی ادعای اثبات‌نشده‌ای هستند که وزارت دادگستری آمریکا علیه ایران صادر کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۲۳ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 14
کد خبر: ۹۵۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر  مقام‌های دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا از عصر چهارشنبه (به وقت تهران) موج‌سواری بر روی یک ادعای اثبات‌نشده غیرایرانی که شب گذشته در قالب بیانیه‌ای از وزارت دادگستری آمریکا منتشر شد آغاز کردند. 

وزارت دادگستری آمریکا به تازگی در بیانیه‌ای مدعی شده «اف.بی‌آی» تلاش جمهوری اسلامی ایران برای ربودن «یک فعال» را در خاک آمریکا خنثی کرده است.  تهران، این ادعای واشنگتن را «مضحک» خوانده و آن را در راستای تلاش واشنگتن برای «احیای ناامیدانه مهره‌های سوخته و بی‌ارزش شده خود» توصیف کرده است.

تحلیلگران، تلاش‌های آمریکا برای فشار بر ایران در حوزه‌های غیرهسته‌ای را بخشی از تاکتیک قدیمی این کشور موسوم به «سیاست چماق و هویج» برای وادار کردن تهران به عقب‌نشینی از مقاومت در برابر سیاست‌های آمریکا می‌دانند. 

تحلیلگران و اندیشمندان متخصص در امور ایران در آمریکا از سال‌ها پیش تأکید کرده‌اند هر گونه راهبرد در قبال ایران بایستی متشکل از فشار از یک سو (چماق) و ترغیب به اعطای امتیاز در صورت تغییر رفتار (هویج) از سوی دیگر استوار باشد. به باور این گروه، اعمال فشار می‌تواند تهران را تغییر رفتار و روی آوردن به همکاری با واشنگتن ترغیب کند.

 خطی که مقام‌های آمریکایی، بعد از انتشار بیانیه وزارت دادگستری دنبال کردند بر تأکید روی اعمال فشار علیه ایران به دلیل مسائل غیرهسته‌ای، از یک سو و تمایل واشنگتن برای بازگشت به مذاکرات وین جهت ادامه گفت‌وگوهای هسته‌ای، از سوی دیگر استوار بود. اظهارات مقام‌های آمریکایی در زیر آمده‌اند.

«ند پرایس»

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در جریان نشست خبری شامگاه چهارشنبه، ضمن محکوم کردن تلاش ادعایی ایران برای ربودن یک فعال رسانه‌ای گفت که آمریکا به چالش‌هایی که خارج از حوزه مسائل هسته‌ای با ایران هستند رسیدگی خواهد کرد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار