دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

مقتدی صدر انتخابات آتی عراق را تحریم کرد

رهبر جریان صدر عراق در سخنانی گفت که حاضر نیست در انتخابات پارلمانی پیش‌رو شرکت کند و در تشکیل دولت سهمی داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۲۴ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 15
کد خبر: ۹۵۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  «مقتدی الصدر» رئیس جریان صدر عراق امروز (پنج‌شنبه) در یک سخنرانی کوتاه گفت که هیچ مشارکتی در دولت فعلی و دولت آتی ندارد و نخواهد داشت.

 

به نوشته ناس نیوز، روند فعلی سیاست در عراق را تلاشی برای تحقیر ملت دانست و در خصوص تکرار سناریوی افغانستان و سوریه در عراق هشدار داد و در ادامه گفت که تمام افراد داخل دولت که قصور کرده یا مقصر هستند باید پاسخگوی کارهای خود باشند.

 

مقتدی صدر افزود: «در این انتخابات شرکت نخواهم کرد، وطن از همه این‌ها مهم‌تر است و اعلام می کنم که هیچ حمایتی از افراد وابسته به این دولت و دولت بعدی نخواهم کرد، هر چند ادعای وابستگی خود به خاندان صدر را داشته باشند.»

 

رهبر جریان صدر با بیان اینکه فساد و ناکارآمدی و مزدوری صحنه سیاسی عراق را در بر گرفته است، تأکید کرد: «آن‌چه در عراق رخ می‌دهد، یک برنامه شیطانی داخلی، منطقه‌ای و جهانی برای تحقیر و به آتش کشیدن ملت است.»

 

انتخابات پارلمانی عراق قرار است در دهم اکتبر (۱۸ مهر) پس از دو دوره تعویق برگزار شود و پس از آن دولت جدید کار خود را آغاز کند.

 

پیش از این «مصطفی الکاظمی» نیز اعلام کرده بود که در انتخابات پارلمانی پیش رو کاندید نخواهد شد و تمام تلاش خود را برای اداره فعلی امور صرف می‌کند./فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده