انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم

آغاز به کار کارزار انتخاباتی بایدن

معاون رئیس جمهور سابق آمریکا در نخستین روز آغاز کارزار انتخاباتی اش بیش از ۶ میلیون دلار منابع مالی جذب کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 27
کد خبر: ۹۵۶۰
به گزارش  راهبرد معاصر به نقل از اسپوتنیک، جو بایدن معاون سابق رئیس جمهور آمریکا که به تازگی رسما آمادگی خود را برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری 2020 اعلام کرده است، در نخستین روز آغاز کارزار انتخاباتی اش بیش از 6 میلیون دلار منابع مالی جذب کرده است.

کارزار انتخاباتی بایدن روز جمعه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: این کارزار انتخاباتی در 24 ساعت نخست فعالیتش موفق به جذب بیش از 6.3 میلیون دلار منابع مالی شده است که این رقم بیشتر از منابع مالی جذب شده در 24 ساعت نخست فعالیت کارزار انتخاباتی سایر نامزدهای ریاست جمهوری بوده است. این رقم شامل کمک های مالی بیش از 96 هزار نفر در سراسر 50 ایالات آمریکا بوده است.

 
این در شرایطی است که برنی سندرز سناتور ارشد دموکرات نیز در 24 ساعت نخست اعلام آمادگی اش برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حدود 6 میلیون دلار منابع مالی جذب کرده است.

سندرز توانسته است در مدت 3 ماه پس از گذشت اعلام آغاز رقابت های انتخاباتی اش، حدود 18 میلیون دلار منابع مالی جذب کند.

بایدن روز پنجشنبه رسما اعلام کرد که قصد دارد به عنوان نامزد نهایی دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری 2020 شرکت کند.
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار