آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

انجام پوشش کامل واکسیناسیون از فردا در مناطق جنوب و جنوب شرق کشور

رئیس کمیته واکنش سریع کرونای کشور گفت: پوشش کامل واکسیناسیون از فردا در مناطق جنوب و جنوب شرق کشور انجام می شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۲۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 16
کد خبر: ۹۵۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر حمید سوری رئیس کمیته واکنش سریع کرونای کشور در اخبار ۲۱ با اشاره به رنگ بندی مناطق کشور اظهار کرد: روند شروع اپیدمی پیک چهارم در خوزستان شروع شده و بلافاصله تیم واکنش سریع وزارت بهداشت به منطقه اعزام شده و با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی استان خوزستان سرعت انتشار ویروس کرونا به سایر مناطق کشور کاهش پیدا کرده و گفتنی است که ویروس غالب در این مناطق از واریانت انگلیسی است و این ویروس هرچه قدر به سمت دیگر مناطق برود آلودگی هم به این ویروس اضافه خواهد شد.

او ادامه داد: با اضافه شدن آلودگی ویروس در استان های هرمزگان، بوشهر و فارس به این نتیجه دست یافتیم که هرچه قدر آلودگی از شرق به سمت جنوب و جنوب شرق سیستان و بلوچستان برود، واریانت با آن مکان ها سازش پیدا خواهد کرد.

سوری گفت: رنگ بندی مناطق بر اساس تخت های بیمارستان و‌نیز تخت های اشغال شده است. به صورتی که اگر یک مورد بیماری کم یا زیاد شود در شهر های کوچک باعث تغییر رنگ خواهد شد.

او گفت: با توجه به توزیع انبوه واکسن و تست های تشخیصی به سرعت توانسته ایم روند بیماری را کاهش بدهیم.‌ درحال حاضر واکسیناسیون را به گروه سنی ۵۰ سال رسانده ایم و به زودی گروه های پرخطر زیر ۵۰ سال را واکسن می زنیم. از فردا پوشش کامل واکسیناسیون در مناطق جنوب و جنوب شرقی به خصوص سیستان و بلوچستان  ظرف مدت  ده روز تا دو هفته را انجام خواهیم داد.

سوری گفت: برای موثر تر شدن‌مقابله با بیماری کرونا ما نیازمند همکاری و همیاری بیشتر مردم هستیم تا از این پیک بیماری، عبور کنیم. همچنین گفتنی است که رنگ، شاخص تعیین بیماری نیست./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده