عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

غنی: آزادی زندانیان طالبان اشتباه بود

رییس‌جمهور افغانستان آزادی زندانیان طالبان را یک اشتباه خواند و تاکید کرد که این گروه اراده برای صلح نداشته و آزادی 5 هزار زندانی هم نتوانست آنها را به مذاکرات جدی بکشاند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۲۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 20
کد خبر: ۹۶۰۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  «اشرف غنی» رییس‌جمهور افغانستان در سخنرانی پس از ادای نماز عید قربان در ارگ ریاست جمهوری این کشور با انتقاد از طالبان گفت که این گروه با افزایش جنگ آشکار ساخت که اراده جدی به صلح نداشته و آزادی پنج هزار زندانی این گروه نتوانست طالبان را به مذاکرات جدی بکشاند.

 

غنی آزادی زندانیان طالبان را یک اشتباه خواند و گفت که مسوول این اشتباه خارجی‌ها و کسانی هستند که پنداشتند حکومت اراده‌ای برای صلح ندارد.

 

وی گفت که با فرستادن هیئت بلندپایه به قطر برای گفت‌وگو با طالبان یک اتمام حجت از سوی حکومت صورت گرفت.

رییس‌جمهور افغانستان گفت که پاکستان، طالبان را وحشی می‌خواند؛ اما مخفیانه از این گروه حمایت می‌کند.

 

وی افزود: «آیا یک پاکستانی حاضر است که حکومت طالبان در کشورشان پابرجا شود؟ برای خود بخواهید نه برای ما. ما اسلامی‌ترین نظام را داریم. رسانه‌های پاکستان به حمایت از طالبان می‌پردازند. طالبان چرا آبادی‌ها را ویران می‌کنند. آیا طالبان می‌خواهند که مدارس پاکستانی درباره‌ آینده افغانستان تصمیم بگیرد؟»

 

وی افزود که طالبان در جنگ‌ها ۲۶۰ ساختمان عمومی را نابود کرده‌اند و اگر طالبان افغان هستند باید از نابود کردن تاسیسات عمومی دست بکشند و خانه‌های مردم ویران را ویران نکنند.

 

به گفته‌ غنی، طالبان پیام‌آور مرگ اند و به جای گوسفند، آدم‌ها را قربانی می‌کنند.

 

غنی از طالبان پرسید که آیا با حفظ رابطه با اعضای خارجی همانند لشکر طیبه، جیش محمد و القاعده می‌خواهند افغانستان را به میدان جنگ گروه‌های تروریستی خارجی مبدل سازند؟

 

رییس جمهور افغانستان همچنین از تهیه یک نقشه راه برای تغییر اوضاع امنیتی درسه تا شش ماه آینده خبرمی دهد.

 

وی گفت: «هفته گذشته را همه روی این سپری کردم تا یک نقشه راه فوری عملی ترتیب شود و وضعیت جنگ را تغییر دهد. این برنامه تهیه شده است و از نظر امنیتی دو بخش دارد.»

 

وی گفت که یک بخشی از این برنامه تعیین اولویت‌ها برای نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان است.

 

غنی از نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان قدردانی کرد و گفت که این عید به نام آنان تجلیل می‌شود.

 

وی افزود: «نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان در بیست سال گذشته و بخصوص در سه ماه اخیر با قربانی‌های زیادی از خاک و ناموس این سرزمین صادقانه و اخلاص مندانه دفاع کرده‌اند.

 

رییس‌جمهور افغانستان، با اشاره به وضعیت جاری در افغانستان، گفت که در حال حاضر، وقت آن نیست که یکدیگر را به کم‌کاری متهم کنیم؛ بلکه وقت آن است تا آینده را بسازیم.

 

وی افزود: «تمام مطبوعات بین‌المللی، گفتند که افغانستان سقوط می‌کند، کجا سقوط کرد؟ همه‌اش حرف است. ما آنها را می‌بینم، تبصره‌ها را می‌شنویم. آینده‌ افغانستان در خود افغانستان و توسط افغان‌ها تعیین می‌شود.»/فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده