نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

دیدار «فرمانده تروریست‌های سنتکام» با ولی‌عهد ابوظبی

فرمانده تروریست‌های «سنتکام» در دیدار با ولی‌عهد ابوظبی در مورد روابط دوجانبه به ویژه امور نظامی و دفاعی به رایزنی پرداخت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 28
کد خبر: ۹۶۰۷
به گزارش  راهبرد معاصر ، فرمانده تروریست‌های «سنتکام»  شنبه با «شیخ محمد بن زاید آل نهیان» ولی‌عهد ابوظبی و معاون فرمانده نیروهای مسلح امارات عربی متحده دیدار کرد.

 به نوشته خبرگزاری «وام» «کنت اف مک‌کنزی» فرمانده تروریست‌های سنتکام در این نشست به بررسی روابط دوستانه بین دو کشور به ویژه امور نظامی و همکاری در امور دفاعی پرداخت.

در این جلسه که در قصر «الشاط » صورت پذیرفت ، مشاور امنیت ملی امارات، فرمانده نیروهای مسلح  ،فرمانده نیروی هوایی و پدافند هوایی و هیاتی از فرماندهی آمریکا حضور داشتند.

این فرمانده آمریکایی چندی قبل نیز در راستای دیدارهای منطقه‌ای در ریاض با «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی دیدار کرد.

خبرگزاری دولتی عربستان سعودی (واس) در این زمینه خبر داد که بن سلمان و مککنزی روابط دوجانبه ریاض -واشنگتن و آخرین تحولات منطقه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

به دنبال اقدام ضد ایرانی آمریکا در «تروریستی» خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ایران نیز ستاد فرماندهی کل نیروهای ارتش آمریکا در غرب آسیا، شرق آفریقا و آسیای مرکزی را تروریستی شناخته است.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار