اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

دیدار «فرمانده تروریست‌های سنتکام» با ولی‌عهد ابوظبی

فرمانده تروریست‌های «سنتکام» در دیدار با ولی‌عهد ابوظبی در مورد روابط دوجانبه به ویژه امور نظامی و دفاعی به رایزنی پرداخت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 28
کد خبر: ۹۶۰۷
به گزارش  راهبرد معاصر ، فرمانده تروریست‌های «سنتکام»  شنبه با «شیخ محمد بن زاید آل نهیان» ولی‌عهد ابوظبی و معاون فرمانده نیروهای مسلح امارات عربی متحده دیدار کرد.

 به نوشته خبرگزاری «وام» «کنت اف مک‌کنزی» فرمانده تروریست‌های سنتکام در این نشست به بررسی روابط دوستانه بین دو کشور به ویژه امور نظامی و همکاری در امور دفاعی پرداخت.

در این جلسه که در قصر «الشاط » صورت پذیرفت ، مشاور امنیت ملی امارات، فرمانده نیروهای مسلح  ،فرمانده نیروی هوایی و پدافند هوایی و هیاتی از فرماندهی آمریکا حضور داشتند.

این فرمانده آمریکایی چندی قبل نیز در راستای دیدارهای منطقه‌ای در ریاض با «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی دیدار کرد.

خبرگزاری دولتی عربستان سعودی (واس) در این زمینه خبر داد که بن سلمان و مککنزی روابط دوجانبه ریاض -واشنگتن و آخرین تحولات منطقه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

به دنبال اقدام ضد ایرانی آمریکا در «تروریستی» خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ایران نیز ستاد فرماندهی کل نیروهای ارتش آمریکا در غرب آسیا، شرق آفریقا و آسیای مرکزی را تروریستی شناخته است.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار