محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار

بازگشت آرامش به شهرهای استان خوزستان

بازگشت آرامش به شهرهای استان خوزستان تجمعات مردم در شهرهای خوزستان به سمت تظاهرات مسالمت‌ آمیز پیش رفت تا از فعالیت‌ های آشوب‌ طلبان جلوگیری شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۳۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 22
کد خبر: ۹۶۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر تشدید شرایط خشکسالی و تنش آبی در شهرهای استان خوزستان، سبب بروز اعتراضاتی در این استان شد؛ اعتراضات نسبت به موضوع مدیریت آب در این استان بود که در برخی نقاط تحت‌تاثیر نفوذ اشرار مسلح به آشوب و درگیری مسلحانه کشیده شد. درحالیکه از روزها قبل همه مسئولان در تلاشند مشکل کم‌آبی و بعضا بی‌آبی برخی مناطق خوزستان حل شود و اقدامات فوری نیز انجام شده؛ اما فرصت‌طلبان قصد دارند با سوار‌شدن بر بستر  مطالبات به‌حقِ مردم، گلایه‌ها و نارضایتی‌ها را به سمت اغتشاش و هرج و مرج سوق دهند.

متاسفانه در یک هفته اخیر چه شهروندان عادی و یا پرسنل نیروی انتظامی در این درگیری‌ها بر اثر اصابت مستقیم گلوله کشته و زخمی شدند, این در واقع حاصل موج‌سواری آشوب‌طلبان و اغتشاش‌گران روی موج اعتراضات و مطالبات بحق مردم خوزستان است. اما این تمام ماجرا نبود و دستاورد دیگر اقدامات آشوب‌طلبان تخریب اموال عمومی و خصوصی، تخریب خودروهای مردم، شیشه منازل و مغازه‌ها و سازهای شهری بود. 

در تجمعات چند روز اخیر در سوسنگرد مردم معترض تحت تاثیر سخنان نیروهای انتظامی، در جوی کاملاً آرام و به‌دور از آشوب و حتی با همیاری برخی از شخصیت‌های فرهنگی و با حضور نیروهای انتظامی جهت تامین امنیت تجمع‌کنندگان، تظاهرات‌های مسالمت‌آمیز برگزار شد. 

در این بین ماموران نیروی انتظامی که جهت تامین امنیت معترضان در محل تجمعات حضور داشتند، با نهایت آرامش و متانت اقدام به صحبت با شهروندان و درخواست برای آرامش کردند اما همواره عده‌ای آشوب‌طلب و اغتشاش‌گر با حضور در میان جمعیت اقدام به سر دادن شعارهای ساختارشکنانه و ایجاد تشنج کردند. 

اما در هفتمین روز تجمعات مردم، مردم فهیم استان خوزستان در راستای جلوگیری از ادامه رفتارهای اغتشاش‌گران و همچنین منحرف‌شدن مطالبات به‌حق خود از مسیر اصلی، تعداد تجمعات را کاهش داده‌اند و در اندک مناطقی نیز مانند اهواز، کارون، سوسنگرد و ماهشهر تجمعات مردمی به‌صورت مسالمت‌آمیز برگزار شد.

براساس مشاهدات عینی خبرنگاران؛ در حال حاضر با مشاهده موج انجام اقدامات در استان خوزستان در زمینه حل مشکل تنش‌آبی این استان و روشنگری مردم، بزرگان عشایر، علما و مسئولان؛ آرامش به شهرهای استان بازگشته و تا حد زیادی وضعیت آرام‌تر شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار