گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

تکرار ادعا‌های اثبات‌نشده شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران

تکرار ادعا‌های اثبات‌نشده شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس ضمن تکرار ادعا‌های ضد ایرانی خواستار گنجاندن مسائل منطقه و موشکی در مذاکرات برجام شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 30
کد خبر: ۹۷۰۶۳
به گزارش راهبرد معاصر، دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس بامداد جمعه با بیان اتهامات اثبات‌نشده ایران را به دخالت در امور داخلی کشور‌های منطقه متهم کرد.

«نایف الحجرف» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس ایران را به دخالت در امور داخلی کشور‌های منطقه متهم کرد و مدعی شد ایران باید حمایت از «گروه‌های تروریستی» را در یمن، سوریه، عراق و لبنان متوقف کند.

وی همچنین خواستار گنجاندن مسائل منطقه و موشکی در مذاکرات برجام شد. دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس گفت مذاکرات وین بایستی علاوه بر برنامه هسته‌ای ایران به رفتار‌های منطقه‌ای و برنامه موشکی این کشور نیز رسیدگی کند.

«نایف الحجرف» چند روز پیش هم اتهامات مشابهی به ایران وارد کرده و درخواست مشابهی را مطرح کرده است. «سعید خطیب‌زاده»، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران پیشتر درخواست شورای همکاری درباره مسائل منطقه و موشکی را مردود دانسته است.

الحجرف شنبه هفته جاری با بیان این ادعا که رفتار‌های تهران، «ثبات منطقه را بر هم می‌زند» گفته بود مذاکرات هسته‌ای وین باید مسائل مربوط به «رفتار ایران» را هم مورد رسیدگی قرار دهد و «منحصر به اجرای مجدد توافق هسته‌ای نباشد».

اواخر خردادماه سال جاری هم وزیران خارجه کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس مدعی شدند که باید اعضای این شورا در گفتگو‌های هسته‌ای با ایران مشارکت داشته باشند.

«سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اتهامات تکراری و بی اساس وارده در بیانیه پایانی نشست ۱۴۸ وزرای خارجه کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس، را مردود شمرد و این رویکرد شورای همکاری را کاملا غیرسازنده توصیف کرد.

خطیب زاده با دوگانه خواندن سیاست برخی از کشور‌های شورا در ادعای درخواست بهبود مناسبات با جمهوری اسلامی ایران از یک سو و ایراد اتهامات بی اساس از سوی دیگر، شورای همکاری را عملا گروگان زیاده خواهی‌های سیاست‌های شکست خورده اقلیت پرهیاهویی از کشور‌های این شورا خواند و گفت: «هیچگونه مداخله‌ای را در برنامه هسته‌ای، موشکی و امور مرتبط با سیاست‌های نظامی و دفاع بازدارنده خود بر نمی‌تابیم.»/فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار