سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

تکرار ادعا‌های اثبات‌نشده شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران

دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس ضمن تکرار ادعا‌های ضد ایرانی خواستار گنجاندن مسائل منطقه و موشکی در مذاکرات برجام شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 30
کد خبر: ۹۷۰۶۳
به گزارش راهبرد معاصر، دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس بامداد جمعه با بیان اتهامات اثبات‌نشده ایران را به دخالت در امور داخلی کشور‌های منطقه متهم کرد.

«نایف الحجرف» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس ایران را به دخالت در امور داخلی کشور‌های منطقه متهم کرد و مدعی شد ایران باید حمایت از «گروه‌های تروریستی» را در یمن، سوریه، عراق و لبنان متوقف کند.

وی همچنین خواستار گنجاندن مسائل منطقه و موشکی در مذاکرات برجام شد. دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس گفت مذاکرات وین بایستی علاوه بر برنامه هسته‌ای ایران به رفتار‌های منطقه‌ای و برنامه موشکی این کشور نیز رسیدگی کند.

«نایف الحجرف» چند روز پیش هم اتهامات مشابهی به ایران وارد کرده و درخواست مشابهی را مطرح کرده است. «سعید خطیب‌زاده»، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران پیشتر درخواست شورای همکاری درباره مسائل منطقه و موشکی را مردود دانسته است.

الحجرف شنبه هفته جاری با بیان این ادعا که رفتار‌های تهران، «ثبات منطقه را بر هم می‌زند» گفته بود مذاکرات هسته‌ای وین باید مسائل مربوط به «رفتار ایران» را هم مورد رسیدگی قرار دهد و «منحصر به اجرای مجدد توافق هسته‌ای نباشد».

اواخر خردادماه سال جاری هم وزیران خارجه کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس مدعی شدند که باید اعضای این شورا در گفتگو‌های هسته‌ای با ایران مشارکت داشته باشند.

«سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اتهامات تکراری و بی اساس وارده در بیانیه پایانی نشست ۱۴۸ وزرای خارجه کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس، را مردود شمرد و این رویکرد شورای همکاری را کاملا غیرسازنده توصیف کرد.

خطیب زاده با دوگانه خواندن سیاست برخی از کشور‌های شورا در ادعای درخواست بهبود مناسبات با جمهوری اسلامی ایران از یک سو و ایراد اتهامات بی اساس از سوی دیگر، شورای همکاری را عملا گروگان زیاده خواهی‌های سیاست‌های شکست خورده اقلیت پرهیاهویی از کشور‌های این شورا خواند و گفت: «هیچگونه مداخله‌ای را در برنامه هسته‌ای، موشکی و امور مرتبط با سیاست‌های نظامی و دفاع بازدارنده خود بر نمی‌تابیم.»/فارس
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار