توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند

آزمایش موشکی محرمانه تل‌آویو در اروپا

آزمایش موشکی محرمانه تل‌آویو در اروپا پس از صدور اجازه سازمان نظارت بر محتوای رسانه‌ای رژیم صهیونیستی، منابع عبری‌زبان خبر دادند که تل‌آویو هفته گذشته به صورت محرمانه در کشور استونی دو موشک آزمایش کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 30
کد خبر: ۹۷۰۷۳
به گزارش راهبرد معاصر، کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که سازمان نظارت بر محتوای رسانه‌ای این رژیم اجازه انتشار خبری محرمانه درباره آزمایش موشکی در استونی را صادر کرده است.

پایگاه خبری شبکه صهیونیستی «آی ۲۴»، امروز (جمعه)، به نقل از کانال ۱۳ گزارش داد که این آزمایش، هفته گذشته، در جزیره «سارما» (متعلق به استونی) در دریای بالتیک صورت گرفته است.

طبق این گزارش، نمایندگانی بلندپایه از چهار کشور از جمله کشور‌های عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) نیز در این آزمایش حضور داشته‌اند.

کانال ۱۳ خبر داد که در این آزمایش دو موشک از نوع «تموز» از یک خودروی سبک به سمت اهدافی دریایی شلیک شده است.

کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شده است که اصابت موشک با اهداف یادشده موفقیت‌آمیز بوده است.

این شبکه در ادامه گزارش خود خبر داد که شرکت صهیونیستی «رافائل» متخصص در تولید تسلیحات نظامی، موشک‌های مذکور را با همکاری شرکت «اوشکوش دیفنس» و ارتش استونی توسعه داده است.

در این گزارش اشاره شده است که کشور استونی تعدادی از این موشک‌ها را اخیرا از شرکت رافائل خریداری کرده است.

بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی و ۳۶ ارتش در جهان از موشک‌های یادشده استفاده می‌کنند./فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار