دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است

دریادار خانزادی: ایران و روسیه رزمایش برگزار می‌کنند

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: بنا داریم در سال ۹۸ یک رزمایش مشترک در ناوگان جنوب نیروی دریایی با مشارکت نیروی دریایی ارتش روسیه برگزار کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 29
کد خبر: ۹۷۴۰
به گزارش  راهبرد معاصر ،  امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش صبح امروز در نشست خبری تشریح دستاوردهای سفر اخیر خود به چین طی سخنانی اظهار داشت: در زمان صلح کارهایی می توان انجام داد که به اندازه یک رزم خوب اثرگذار است. بخشی از این کارها نشان دادن قدرت و توانمندی نظامی کشور به خارج از کشور است که اثر مهمی در حوزه بازدارندگی دارد.

وی افزود: جمهوری اسلامی کشوری است با مرزهای دریایی جهانی که دریا فرصت بسیار بزرگی برای ایران بر قرار کرده که بتواند ارتباط بلا واسطه ای با کشور های دنیا بر قرار کند.

دریادار خانزادی تاکید کرد: بخشی از ارتباط با دنیا ارتباط اقتصادی، سیاسی و بخشی هم ارتباط دفاعی ‌ امنیتی است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: ما به دعوت فرمانده نیروی دریایی چین به مناسبت هفتادمین سالگرد تاسیس این نیرو به چین سفر کردیم و در اولین اقدام با فرمانده نیروی دریایی چین دیدار کردیم. ۶۵ کشور دنیا در این همایش شرکت کردند و برخی کشورها علاوه بر حضور فرمانده نیروی دریایی آن کشور ها، ناوگان آنها نیز در این اجلاس حضور داشتند.

وی با بیان اینکه محورهای اصلی سخنرانی بنده متوجه مشارکت تعامل و حضور و آگاهی یافتن از محیط تعامل دریایی و افزایش همکاری ها در جهت همکاری های اطلاعاتی و عملیاتی بود، خاطرنشان کرد: از دیگر مواردی که به آن اشاره شد این بود که حضور نیروهای استکباری در منطقه اثرات مخربی دارد و سعی می کنند با مهاجم نشان دادن قدرت های منطقه ای برای کشورهای منطقه معمای امنیت ایجاد می کنند.

خانزادی ادامه داد: موضوعی که بر آن تاکید کردیم این بود که کشورهای دارای تمدن بزرگ دریایی در حال خیزش به سمت دریا هستند و این بدان معنا است که سامانه قدرت دریایی فضای معنا داری را برای این کشورها باز کند و قطعا قدرت دریایی منطقه ای این فضا را خواهند گرفت  و ترتیبات امنیتی منطقه باید توسط کشورهای منطقه شکل بگیرد و هیچ نیازی به حضور بیگانگان نیست.

فرمانده نیروی دریایی ارتش اظهار داشت: همچنین در حاشیه این اجلاس با فرماندهان نیروهای دریابی ۱۰ کشور دنیا ملاقات کردیم. بخشی از این صحبت ها متوجه مسابقات غواصی عمق است که در ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود و قدرت های بزرگ دریایی جهان در آن شرکت می کنند.

دریادار خانزادی عنوان کرد: موضوع دیگر بحث تعاملات آموزشی و فنی و زیر ساختی بود. همچنین در باره حضور ناوگان کشور های دوست در بنادر یکدیگر هم بحث و تبادل نظر شد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش عنوان کرد: از دیگر اقدامات ما بازدید از نیروی دریایی چین بود که به عنوان یک نیروی دریایی صاحب تکنولوژی مطرح است. در این اجلاس نیروی دریایی ارتش در بین سایر کشورهای به عنوان یک نیروی دریایی قدرتمند و صاحب علم و فناوری مطرح بود و ما تمام تلاش خودمان را کرده ایم که نماد عزت و اقتدار نظام باشیم.
‌
دریادار خانزادی با بیان اینکه ما امروز موافقتنامه همکاری بین نیروهای مسلح چین و ایران را داریم، گفت: این سفر در راستای این توافقتنامه اجرا شد و گسترش ظرفیت های فنی ‌و آموزشی یکی از مواردی است که قطعا در برنامه تعاملات ما با نیروی دریایی چین خواهد بود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش درباره برنامه های  نیروی دریایی برای گسترش تعاملات آموزشی با نیروهای دریایی سایر کشورها گفت: ما دعوتنامه هایی  از کشورهای هند، چین، پاکستان، ایتالیا و پاکستان برای توسعه تعاملات آموزشی و اعزام افسران داریم و هم اکنون تعدادی از افسران ما در این کشورها مشغول طی کردن دوره های آموزشی هستند و تعدادی از افسران برخی از این کشورها هم برای طی دوره آموزشی در کشور‌ما هستند.

وی عنوان کرد: بیشتر مذاکرات ما با کشورها در حوزه های فنی و آموزشی و عملیاتی بود که برای مثال مذاکرات ما با کشور روسیه بیشتر در حوزه فنی و عملیاتی بودکه بنا داریم در سال ۹۸ یک رزمایش مشترک در ناوگان جنوب نیروی دریایی با مشارکت نیروی دریایی ارتش روسیه برگزار کنیم و همچنین امسال  در قالب اجلاس فرماندهان نیروهای دریایی حاشیه اقیانوس هند نیز فکر زمایش دریایی در اقیانوس هند برگزار می کنیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش‌ در واکنش به اظهارات نتانیاهو در باره برخورد با نفتکش های ایرانی گفت: بخشی از جواب این سوال سیاسی است که سیاسیون به آن پاسخ می دهند اما بخشی از جواب آن نیز در حوزه دفاعی و امنیتی است.دریاهای آزاد جهان متعلق به همه کشورهای دنیا است و نیروی دریایی ماموریت دارد منافع کشور را در نقاط مورد نظر جمهوری اسلامی ایران تامین کند. نفتکش های جمهوری اسلامی ایران بخشی از خاک کشورمان است و قطعا از آنها حفاظت و صیانت خواهیم کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در خصوص ناوشکن دماوند گفت: ناوشکن دماوند هم اکنون نیز آماده به آب اندازی است اما قدری تحمل می کنیم تا سامانه های جدید مانند سنجنده های دقیقی بر روی آن نصب شود و انشالله تا پایان امسال به ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش ملحق خواهد شد.

فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار