خبر مهم درباره کالابرگ؛ افزایش مبلغ کالابرگ چه زمانی اجرا می‌شود؟ شانس برنده شدن ایران خودرو در شهریور ۱۴۰۵ چقدر است؟ + جزئیات قرعه‌کشی آخرین وضعیت تردد در مرز‌های شلمچه و چذابه جزییات تغییر در نرخ و حجم بنزین سهمیه‌ای از زبان سخنگوی دولت چند خبر مهم برای بازنشستگان / ماجرای ورشکستگی تامین اجتماعی چیست؟ برنامه قطعی برق استان کرمانشاه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ جزییات جدید افزایش رقم سهمیه بنزین در سه ماه آینده آخرین قیمت سکه امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول آخرین قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول قیمت طلا اوج گرفت/ سقف بعدی قیمت طلای ۱۸ عیار کجاست؟ آخرین قیمت طلا امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار  + جدول آخرین قیمت اتریوم امروز شنبه 21 شهریور 1405 پیش‌بینی نفت در روز‌های آینده/ قیمت نفت برنت ۱۰۰ دلاری می‌ماند؟ آخرین قیمت نقره امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵  + جدول آخرین قیمت طلا و سکه

خبر خوش برای مشمولان سهام عدالت

خبر خوش برای مشمولان سهام عدالت سهامداران نگران نباشند اگر تاکنون موفق به دریافت دو مرحله سود سهام عدالت نشده‌اند و مشکلاتی از این جنس دارند، سود سهام عدالت در حساب بستانکاری آنها منظور و ذخیره می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 03
کد خبر: ۹۷۵۴۳

به گزراش راهبرد معاصر؛ مشاور اجرایی سهام عدالت عدم واریز دو مرحله سود سهام عدالت برای برخی از سهام داران را بیان کرد.

 

محمدرضا پوررضایی درباره دلایل عدم واریز سود مرحله اول و دوم سود سهام عدالت سال 98 برای عده‌ای از مشمولان اظهار داشت: در ابتدا باید گفت که دو مرحله سود سهام عدالت برای حدود 99 درصد از مشمولان واریز شده است و سهامداران تا کنون 50 درصد مرحله اول، 40 درصد مرحله دوم سود را دریافت کردند و 10 درصد باقیمانده مربوط به دو شرکت بورسی است که هنوز به تعهدات خود عمل نکردند.

 

وی ادامه داد: اولین گروه از کسانی که هنوز دو مرحله سود سهام عدالت را دریافت نکردند از افرادی هستند که هنوز سجامی نشده‌اند و این افراد در ابتدا باید مراحل ثبت نام در سجام و احراز هویت را سپری کنند.

 

مشاور اجرایی سهام عدالت افزود: اما عده‌ای هم هستند که هر چند در سامانه سجام ثبت نام کرند اما به دلایلی موفق دریافت سود سهام عدالت نشده‌اند. این افراد به دلایلی از جمله مسدودیت حساب، بسته شدن حساب به دستور قضایی،‌ حساب مشترک، یکطرفه شدن حساب و ... نمی‌توانند سود را برداشت کنند.

 

پوررضایی با اشاره به راه ارتباطی با سهامداران برای حل مشکل و بررسی دلیل عدم واریز سود اظهار داشت: تمام سهامدارانی که در برداشت سود سهام عدالت با مشکل برخوردند می‌توانند با شماره 1569 تماس بگیرند و مشاوران و همکاران ما اماده پاسخگویی به سهامداران هستند.

 

وی تاکید کرد: برای تمام مشکلات مطرح شده نمی‌توان یک نسخه پیچید و باید موضوعات مورد به مورد بررسی شوند به همین دلیل توصیه می شود سهامداران برای بیان مشکل و رفع آن با شماره مذکور تماس بگیرند.

 

مشاور اجرایی سهام عدالت گفت: سهامداران نگران نباشند اگر تاکنون موفق به دریافت دو مرحله سود سهام عدالت نشده‌اند و مشکلاتی از این جنس دارند، سود سهام عدالت در حساب بستانکاری آنها منظور و ذخیره می‌شود.

 

پوررضایی ادامه داد: مشکل سهامداران عمدتا از طریق تماس تلفنی مشخص و برطرف می شود و نیاز به مراجعه حضوری نیست و تنها برای مشکلات خاص، سهامداران باید به صورت حضور مراجعه داشته باشند./ایلنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار