بیانیه سنتکام درباره تجاوز به برج مراقبت دریایی چابهار سفارت ایران در بغداد: دوران حمله بدون پرداخت هزینه به پایان رسیده است لاوروف: با همه طرف‌های درگیر در بحران خلیج فارس در تماسیم نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران تصاویر ماهواره‌ای از اصابت موفق موشک‌های سپاه به امارات حمله به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان حمله غافلگیرانه ایران به مرکز فرماندهی پایگاه نظامی آمریکا در سوریه حزب‌الله: روایت‌های دروغین فعالیت نظامی در سوریه را قویاً رد می‌کنیم بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا و هشدار به همسایگان جنوبی روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی حفاظت امنیتی مادام‌العمر برای نتانیاهو از کابوس مرگ رهبر انصارالله یمن: آمریکا و اسرائیل منشأ شرارت و بی‌ثباتی در جهان هست کرملین: تماس‌ها با ایران ادامه دارد نارضایتی ترام‍پ از هگست بابت وعده‌های محقق‌نشده در جنگ علیه ایران سفر نتانیاهو به آمریکا لغو شد آمریکا با نیروی زمینی می‌تواند تنگه هرمز را تصرف کند؟

ادامه اظهارات بی‌پایه صهیونیست‌ها علیه ایران

ادامه اظهارات بی‌پایه صهیونیست‌ها علیه ایران رژیم‌صهیونیستی خواستار نشست فوری شورای امنیت درباره حمله به نفتکش در دریای عمان شد و اظهارات بی پایه و اساسی را علیه ایران مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 04
کد خبر: ۹۷۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل از شورای امنیت درخواست برگزاری جلسه فوری برای بررسی حمله به نفتکش این رژیم در دریای عمان شد.

 

«گیلعاد اردان» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در نامه‌ای به شورای امنیت خواستار نشستی فوری درباره حادثه حمله به نفتکش این رژیم در دریای عمان شد.

 

وی در این نامه بدون هیچ مدرکی ایران را به دست داشتن در حمله به این نفتکش معرفی کرده است.

 

صبح جمعه (هشتم مردادماه)، گروه نظامی انگلیسی موسوم به «عملیات‌های تجاری دریایی» در بیانیه‌ای کوتاه مدعی شد که یک کشتی شامگاه پنجشنبه (هفتم مردادماه) در دریای عمان هدف قرار گرفته است. بعد از آن، وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد که کشتی مذکور تحت مالکیت رژیم صهیونیستی بوده و در فاصله ۲۸۰ کیلومتری بندر «الدقم» هدف حمله قرار گرفته است.

 

عصر روز جمعه نیز شرکت «زودیاک ماریتایم» که متعلق به «ایال عوفر» میلیاردر صهیونیست و مستقر در لندن است، اعلام کرد که ۲ نفر از خدمه این کشتی تجاری با نام «مِرسِر استریت»، در پی حمله به آن، کشته شدند.

 

پس از آن مقام‌های رژیم صهیونیستی اقدام به اتهام زنی به ایران در خصوص این حمله کردند. مقام‌های انگلیسی و آمریکایی نیز به تبعیت از صهیونیست‌ها اقدام به مطرح کردن اتهاماتی علیه ایران کردند./فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار