آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

اعلام جزییات جلسه انتخاب شهردار

منتخبین شورای ششم شهر تهران شهردار را انتخاب کردند. زاکانی سکان اداره شهر را برعهده گرفت و در اولین جلسه رسمی برای رعایت قانون دوباره رای گیری انجام‌می شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 04
کد خبر: ۹۷۷۰۴

به گزارش راهبرد معاصر جلسه انتخاب شهردار تهران عصر امروز برگزار شد. در این جلسه انتخاب شهردار در دو مرحله انجام شد. در مرحله اول علیرضا زاکانی 9 رأی، مازیار حسینی 8 رأی و محسن پیرهادی 3 رأی را اخذ کردند.

رأی‌گیری به مرحله دوم کشیده شد و در این مرحله زاکانی با 12 رأی سکاندار اداره شهر شد. 

 

با توجه به اینکه رأی‌گیری برای انتخاب شهردار به صورت رسمی  باید در اولین جلسه شورای شهر رخ دهد  اما منتخبین تصمیم گرفتند که قبل از آغاز به کار رسمی شهردار را انتخاب کنند و فقط در اولین جلسه رای گیری انجام شود و بارها هم در مصاحبه ها به این موضوع تاکید کردند که قطعا شهردار قبل از آغاز به کار رسمی انتخاب می شود.

 

در جلسه‌ امروز منتخبین شورای شهر قبل و بعد از رأی‌گیری متعهد شدند چه کسانی که به آقای زاکانی رأی داده و چه کسانی که رأی نداد‌ه‌اند هر دو گروه پشت‌سر زاکانی ایستاده و وی را حمایت کنند تا زاکانی بتواند به بهترین شکل شهری با بیش از 70 هزار میلیارد بدهی، پروژه‌های نیمه‌تمام، موضوعات اجتماعی مغفول مانده و ... مدیریت کند.

 

روند رأی‌گیری برای انتخاب شهردار به گونه‌ای بود که 21 منتخب به صورت مخفی رأی خود را دادند اما برخی از منتخبین رأی خود را آشکارا اعلام کردند که البته رئیس جلسه تذکر داد که بهتر است رأی‌گیری مخفی بماند.

در نهایت زاکانی به عنوان شهردار تهران سکان اداره شهر را برای چهار سال در دست گرفت و در اولین جلسه رسمی شورا هم فقط برای رعایت قانون دوباره رأی‌گیری صورت می‌گیرد./فارس

کلمات کلیدی: شهردار تهران
ارسال نظر
آخرین اخبار