آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

آماده‌باش مناطق تهران برای بارش‌ها

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهردار تهران تأکید کرد: مناطق ۲۲گانه باید در زمان بارش‌ها در آماده‌باش کامل باشند و معاونان خدمات شهری با بازدید‌های میدانی مستمر نسبت به شناسایی مشکلات احتمالی و رفع آنها در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۶ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 20
کد خبر: ۲۶۳۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه شورای معاونان خدمات شهری مناطق ۲۲گانه با حضور داوود گودرزی، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، با محوریت بررسی اقدامات پیشگیرانه در فصل بارش‌ها، شناسایی نقاط مستعد آب‌گرفتگی و ارائه گزارش‌های مربوط به لایروبی مستمر کانال‌ها، مسیل‌ها و انهار برگزار شد.

گودرزی در این جلسه با تاکید بر ضرورت شناسایی نقاط مستعد آب‌گرفتگی و اقدام برای رفع آنها برای پیشگیری از حوادث غیرمنتظره در شهر، گفت: با توجه به احتمال بارش‌های گسترده در ماه‌های پیش‌رو، تمام مناطق باید به‌طور کامل آماده باشند و از ظرفیت‌های موجود برای پیشگیری از مشکلات بهره بگیرند.

معاون خدمات شهری همچنین بر لزوم ساماندهی فضای سبز شهری و بهسازی معابر تأکید کرد و گفت: تمامی مناطق موظفند بر اساس دستورالعمل‌های سازمان بوستان‌ها نسبت به بهبود وضعیت فضای سبز در معابر، رفیوژها، و بوستان‌ها اقدام کنند. اجرای طرح بهسازی و آراستگی ۱۰۰ میدان شهر نیز باید با جدیت پیگیری شود.

در بخش دیگری از جلسه، اجرای طرح‌های ویژه در بزرگراه‌ها از جمله بزرگراه‌های امام علی (ع) و شهید همت مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، مقرر شد اقدامات اصلاحی در روز‌های چهارشنبه برای محله ها، پنج‌شنبه‌ها برای معابر بزرگ‌تر و روز‌های جمعه برای بزرگراه‌ها با جدیت اجرا شود.

در بخش دیگری از این جلسه حاضران به بررسی وضعیت موجود، ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات برای ارتقای سطح خدمات شهری در زمینه‌هایی، چون لایروبی مسیل‌ها، اصلاح معابر، ساماندهی تابلو‌های اصناف و مدیریت منابع مالی پرداختند. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار