ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

آماده‌باش مناطق تهران برای بارش‌ها

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهردار تهران تأکید کرد: مناطق ۲۲گانه باید در زمان بارش‌ها در آماده‌باش کامل باشند و معاونان خدمات شهری با بازدید‌های میدانی مستمر نسبت به شناسایی مشکلات احتمالی و رفع آنها در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۶ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 20
کد خبر: ۲۶۳۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه شورای معاونان خدمات شهری مناطق ۲۲گانه با حضور داوود گودرزی، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، با محوریت بررسی اقدامات پیشگیرانه در فصل بارش‌ها، شناسایی نقاط مستعد آب‌گرفتگی و ارائه گزارش‌های مربوط به لایروبی مستمر کانال‌ها، مسیل‌ها و انهار برگزار شد.

گودرزی در این جلسه با تاکید بر ضرورت شناسایی نقاط مستعد آب‌گرفتگی و اقدام برای رفع آنها برای پیشگیری از حوادث غیرمنتظره در شهر، گفت: با توجه به احتمال بارش‌های گسترده در ماه‌های پیش‌رو، تمام مناطق باید به‌طور کامل آماده باشند و از ظرفیت‌های موجود برای پیشگیری از مشکلات بهره بگیرند.

معاون خدمات شهری همچنین بر لزوم ساماندهی فضای سبز شهری و بهسازی معابر تأکید کرد و گفت: تمامی مناطق موظفند بر اساس دستورالعمل‌های سازمان بوستان‌ها نسبت به بهبود وضعیت فضای سبز در معابر، رفیوژها، و بوستان‌ها اقدام کنند. اجرای طرح بهسازی و آراستگی ۱۰۰ میدان شهر نیز باید با جدیت پیگیری شود.

در بخش دیگری از جلسه، اجرای طرح‌های ویژه در بزرگراه‌ها از جمله بزرگراه‌های امام علی (ع) و شهید همت مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، مقرر شد اقدامات اصلاحی در روز‌های چهارشنبه برای محله ها، پنج‌شنبه‌ها برای معابر بزرگ‌تر و روز‌های جمعه برای بزرگراه‌ها با جدیت اجرا شود.

در بخش دیگری از این جلسه حاضران به بررسی وضعیت موجود، ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات برای ارتقای سطح خدمات شهری در زمینه‌هایی، چون لایروبی مسیل‌ها، اصلاح معابر، ساماندهی تابلو‌های اصناف و مدیریت منابع مالی پرداختند. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار