پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

خبر جدید از استخدام معلمان و نیرو‌های چهارگانه آموزش و پرورش+ جزئیات

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش‌وپرورش آخرین وضعیت استخدام گروه‌های چهارگانه معلمی که شامل معلمان حق التدیسی؛ آموزشیاران سواد آموزی، مربیان پیش دبستانی و خرید خرمتی می شود در آموزش و پرورش را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 08
کد خبر: ۹۸۰۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش‌وپرورش درباره آخرین وضعیت استخدام مشمولین قانون تعیین تکلیف نیرو‌های چهارگانه (آموزشیاران نهضت سوادآموزی، معلمان حق التدریس، مربیان پیش دبستانی و خرید خدمتی) توضیح داد و گفت: اکنون ۷۳ هزار نفر در دوره‌های مهارت آموزی در دانشگاه حضور دارند و پیش بینی ما این است از ۱۵ هزار نفر آموزشیاران نهضت که جمعه اول مرداد در آزمون شرکت کردند نیز حداقل ۱۲ هزار نفر قبول شوند.


ناصر سلیمان زاده رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش‌وپرورش در این باره اظهار کرد: تا اکنون سه گروه برای مهارت آموزی به دانشگاه فرهنگیان معرفی شده اند.


وی افزود: دوره‌های آموزشی دو گروه، به موقع و تا مهرماه به اتمام رسیده و حکم استخدامی شان صادر می‌شود. برای گروه سوم به علت محدودیت‌های دانشگاه فرهنگیان که امکان برگزاری کلاس‌های فشرده را نداشتند کلاس‌ها دیرتر شروع شدند و احتمالا دوره آن‌ها در دی یا بهمن ماه به اتمام می‌رسد.


رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه شرکت کنندگان در دوره سوم، می‌توانند از مهرماه به صورت حق التدریس با ما همکاری کنند گفت: این گروه در دی یا بهمن ماه که استخدام شدند، فاصله بین مهر تا بهمن را جزو سابقه و سنوات خدمتشان محسوب می‌کنیم. این‌ها از نظر سابقه خدمت و حکم استخدام تفاوتی با آن‌ها که در مهرماه استخدام می‌شوند نخواهند داشت.


سلیمان زاده افزود: این افراد حدود ۸۸ هزار نفر هستند که بخش عمده‌ای از آن‌ها مهرماه وارد مدارس می‌شوند.


وی با اشاره به آزمون آموزشیاران نهضت که ابتدای مرداد ماه برگزار شد نیز گفت: هرکسی که ۵۰ درصد حدنصاب نمره را کسب کند، پذیرفته شده است. تعداد مهم نیست و کسب حدنصاب نمره اهمیت دارد. شرکت کنندگان در این آزمون، قبول شدگان مرحله چهارم هستند که تا دوره مهارت آموزی آن‌ها تا پایان سال در دانشگاه فرهنگیان برگزار می‌شود.


رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش‌وپرورش اضافه کرد: اکنون ۷۳ هزار نفر در دوره‌های مهارت آموزی در دانشگاه حضور دارند و پیش بینی ما این است از ۱۵ هزار نفری که جمعه اول مرداد در آزمون شرکت کردند و جزو گروه چهارم هستند، حداقل ۱۲ هزار نفر قبول شوند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر