کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

ریچارد هس: با تحریم نمی‌توانیم ایران را وادار به عقب‌نشینی کنیم

مقام اسبق وزارت خارجه آمریکا در مصاحبه‌ای دوشنبه گفت واشنگتن با اعمال تحریم‌ها نمی‌تواند ایران را وادار به عقب‌نشینی کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 30
کد خبر: ۹۸۰۷
به گزارش  فارس، «ریچارد هس»، مقام سابق وزارت خارجه آمریکا و رئیس اندیشکده «شورای روابط خارجی» در مصاحبه‌ای تصریح کرد تحریم نمی‌تواند ایران را به عقب‌نشینی وادار کند.

هس که قبلاً مدیر دفتر برنامه‌ریزی‌های سیاسی در وزارت خارجه آمریکا بوده  در مصاحبه با بلومبرگ گفت: «تحریم‌ها می‌توانند برای شما برخی کارها انجام دهند ولی به ندرت راه حل هستند. آنها به ندرت می‌توانند چالش‌های بزرگ را حل کنند.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم کاری کنیم که ایران به طرز معنادار از کارهایی که در سوریه و یمن می‌کند عقب‌‌نشینی کند. ما توانایی کمتری هم برای تغییر دادن حکومت از طریق تحریم‌ها خواهیم داشت.»

او همچنین مدعی شد مسئله‌ای که نباید فراموش کرد این است که ایران ممکن است به روش‌های تهاجمی نیز رو بیاورد. وی گفت: «چرا ما فکر می‌کنیم آنها از طرق مختلف اعم از ابزارهای سایبری یا روش‌های فیزیکی فشار اعمال نخواهند کرد؟»

ریچارد هس در ادامه خطاب به مجری بلومبرگ اضافه کرد: «دیوید، آنها اگر اقتصادشان آسیب ببیند و  تهدید شود، بی‌کار نخواهند نشست.»

مقام سابق وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوال مجری برنامه گفت که سیاست دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران تغییر نظام این کشور است.

کاخ سفید دوم اردیبهشت‌ماه سال جاری اعلام کرد که دونالد ترامپ تصمیم گرفته است کشورها را از تحریم‌های اعمال‌شده علیه صادرات نفت ایران معاف نکند.

با آنکه کاخ سفید هدف از این تصمیم را رساندن صادرات نفت ایران به صفر اعلام کرده، کارشناسان در امکان موفقیت آن ابراز تردید کرده‌اند. به عنوان مثال،  وزیر نفت نیجریه پنجشنبه گذشته در واکنش به تصمیم آمریکا گفت «امکان ندارد» بتوان صادرات نفت ایران را به صفر رساند.


فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار