نیروی دریایی ارتش: نفتکش متخلف با مین در شرق تنگه هرمز برخورد کرد/ برای عبور امن باید با نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هماهنگی شود درخواست نتانیاهو از رای‌دهندگان: به لیکود رأی بدهید پزشکیان وارد روسیه شد  تعداد حملات عربستان به یمن به ۳۳۰۰ نزدیک شد سندرز: علیرغم مداخله ترامپ، «لولا» در انتخابات برزیل پیروز شد فوری/ اردن به جنوب سوریه حمله کرد؛ جزییات حمله هوایی ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه پزشکیان: با آقای پوتین درباره گسترش روابط و مسائل مورد علاقه طرفین گفت‌و‌گو می‌کنیم بیانیه مطبوعاتی نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، ترکیه و عربستان وزارت خارجه عربستان خواستار تداوم مذاکره برای جلوگیری از تنش نظامی در منطقه شد توصیه محسن رضایی به جوانان اروپا و آمریکا: رمان «زنگ آخر» را بخوانید پزشکیان عازم روسیه شد برکناری رئیس دستگاه اطلاعات ملی عراق با دستور مستقیم نخست‌وزیر / الزیدی به دوره الشطری پایان داد شبکه ۱۳: اختلاف بی‌سابقه نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش بر سر حمله به ایران پیش از انتخابات بقایی: ایران آماده دیپلماسی است، اما تسلیم خواسته یکجانبه نمی‌شود ماچادو به ونزوئلا بازگشت؟

ریچارد هس: با تحریم نمی‌توانیم ایران را وادار به عقب‌نشینی کنیم

مقام اسبق وزارت خارجه آمریکا در مصاحبه‌ای دوشنبه گفت واشنگتن با اعمال تحریم‌ها نمی‌تواند ایران را وادار به عقب‌نشینی کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 30
کد خبر: ۹۸۰۷
به گزارش  فارس، «ریچارد هس»، مقام سابق وزارت خارجه آمریکا و رئیس اندیشکده «شورای روابط خارجی» در مصاحبه‌ای تصریح کرد تحریم نمی‌تواند ایران را به عقب‌نشینی وادار کند.

هس که قبلاً مدیر دفتر برنامه‌ریزی‌های سیاسی در وزارت خارجه آمریکا بوده  در مصاحبه با بلومبرگ گفت: «تحریم‌ها می‌توانند برای شما برخی کارها انجام دهند ولی به ندرت راه حل هستند. آنها به ندرت می‌توانند چالش‌های بزرگ را حل کنند.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم کاری کنیم که ایران به طرز معنادار از کارهایی که در سوریه و یمن می‌کند عقب‌‌نشینی کند. ما توانایی کمتری هم برای تغییر دادن حکومت از طریق تحریم‌ها خواهیم داشت.»

او همچنین مدعی شد مسئله‌ای که نباید فراموش کرد این است که ایران ممکن است به روش‌های تهاجمی نیز رو بیاورد. وی گفت: «چرا ما فکر می‌کنیم آنها از طرق مختلف اعم از ابزارهای سایبری یا روش‌های فیزیکی فشار اعمال نخواهند کرد؟»

ریچارد هس در ادامه خطاب به مجری بلومبرگ اضافه کرد: «دیوید، آنها اگر اقتصادشان آسیب ببیند و  تهدید شود، بی‌کار نخواهند نشست.»

مقام سابق وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوال مجری برنامه گفت که سیاست دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران تغییر نظام این کشور است.

کاخ سفید دوم اردیبهشت‌ماه سال جاری اعلام کرد که دونالد ترامپ تصمیم گرفته است کشورها را از تحریم‌های اعمال‌شده علیه صادرات نفت ایران معاف نکند.

با آنکه کاخ سفید هدف از این تصمیم را رساندن صادرات نفت ایران به صفر اعلام کرده، کارشناسان در امکان موفقیت آن ابراز تردید کرده‌اند. به عنوان مثال،  وزیر نفت نیجریه پنجشنبه گذشته در واکنش به تصمیم آمریکا گفت «امکان ندارد» بتوان صادرات نفت ایران را به صفر رساند.


فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار