وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

تاکید رئیس مجلس برای حمایت ایران از فلسطین

تاکید رئیس مجلس برای حمایت ایران از فلسطین رئیس مجلس بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از مبارزات ملت فلسطین و محور مقاومت تاکید کرد و گفت: از نمادهای روحیه انقلابی در جمهوری اسلامی ایران دفاع از مردم مظلوم فلسطین است و تا آزادی قدس شریف ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 09
کد خبر: ۹۸۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر زیاد نخاله دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین امروز دوشنبه(١٨مرداد ماه) با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

قالیباف در ابتدای این دیدار با تبریک پیروزی‌های ملت فلسطین و محور مقاومت در جنگ ١٢ روزه اخیر با رژیم اشغالگر قدس، گفت: این دستاورد مهم مبارزان فلسطین به ویژه رزمندگان جهاد اسلامی نشان از انسجام و همبستگی ملت فلسطین دارد.

 

وی افزود: رژیم غاصب صهیونیستی تصور چنین شکستی را نمی کرد و مقاومت قهرمانانه ملت فلسطین برای آنان بسیار دردناک بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: موفقیت و پیروزی‌های ملت فلسطین، جهاد اسلامی و محور مقاومت در سایه اتحاد و اتکا به خداوند متعال بدست آمده است، فرهنگ جهاد و شهادت است که چنین افتخاراتی را نصیب مبارزان فلسطین می‌کند.

 

قالیباف در بخش دیگری از سخنان خود بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از مبارزات ملت فلسطین و محور مقاومت تاکید کرد و گفت: از نمادهای روحیه انقلابی در جمهوری اسلامی ایران دفاع از مردم مظلوم فلسطین است و تا آزادی قدس شریف ادامه خواهد داشت.

وی در پایان بیان کرد: مجلس شورای اسلامی از هرگونه رویکردی که منجر به وحدت و همبستگی میان گروه‌ها و جریانات فلسطینی شود حمایت می‌کند.

 

نقش تأثیرگذار شهید حاج قاسم سلیمانی در حمایت از محور مقاومت

همچنین زیاد نخاله دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین نیز در این دیدار به حمایت‌های مقام معظم رهبری، مردم و مقامات کشورمان از ملت مظلوم فلسطین اشاره کرد و گفت: ملت فلسطین به عزم و اراده جمهوری اسلامی ایران -که پرچم حمایت از مستضعفان را برافراشته است- افتخار می‌کند.

 

وی در ادامه با اشاره به نقش تأثیرگذار شهید حاج قاسم سلیمانی در حمایت از محور مقاومت، پیروزی ملت فلسطین در جنگ‌های اخیر را مهم خواند و افزود: به‌یقین پیروزی‌های مردم و مبارزان فلسطینی بدون حمایت جمهوری اسلامی ایران تحقق پیدا نمی‌کرد، امیداوریم بتوانیم در آینده نزدیک با کمک ایران، سرزمین‌های اشغالی را از چنگال رژیم صهیونیستی آزاد کنیم.

 

دبیرکل جهاد اسلامی در پایان گفت: حضرت امام خمینی(ره) از ابتدای انقلاب اسلامی آمریکا را شیطان بزرگ و رژیم صهیونیستی را غده سرطانی نامید و آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را روز قدس نامگذاری کرد، این سیاست دائمی جمهوری اسلامی ایران تاکنون، موجب قدرت و اقتدار مقاومت شده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار