بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

حمله سایبری بزرگ به شرکت‌های رژیم صهیونیستی

روزنامه صهیونیستی «هآرتص» به نقل از شرکت امنیت شبکه «فایر آی» (FireEye) مدعی شد، ده‌ها وب‌سایت وابسته به شرکت‌های «دولتی» و خصوصی این رژیم مورد حمله سایبری قرار گرفته‌اند و این حمله توسط چین انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 10
کد خبر: ۹۸۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه‌ای صهیونیستی به نقل از یک شرکت امنیت شبکه نوشت، یک حمله سایبری بسیاری از شرکت‌های رژیم صهیونیستی را هدف گرفته و هکرها دنبال سرقت اطلاعات و اسرار تجاری بوده‌اند.

 

در این گزارش آمده، هدف از این حملات که از سال ۲۰۱۹ آغاز شده و تا دو سال ادامه داشته، کسب اطلاعات درباره شرکت‌های مذکور بوده است.

 

هآرتص به نقل از شرکت فایر ای نوشت، این بزرگترین و گسترده‌ترین حمله سایبری علیه وب‌سایت‌های صهیونیستی است که تا کنون رصد شده است.

 

بنا به گزارش شرکت فایر آی، «حملات سایبری چین» شرکت‌های دریانوردی و کشتی‌های صهیونیستی، شرکت‌های فناوری‌های پیشرفته، ارتباطات، موسسات امنیتی ودانشگاهی، شرکت‌های تکنولوژی را هدف گرفته است.

 

این شرکت تأکید کرد، هکرها دنبال سرقت اطلاعات و اسرار تجاری بوده اند و حمله سایبری مذکور بر هک ایمیل، سرقت اسناد محرمانه و مانند آن متمرکز بوده است.

 

یکی از پژوهشگران شرکت فایر آی مدعی شده، این حملات سایبری چین به مناقصه‌های بزرگ زیرساختی در فلسطین اشغالی مانند بندرها یا قطارها مربوط می‌شود که چینی‌ها در آن مشارکت دارند. چین قصد ایجاد یک خط زمینی و دریایی در دورتادور جهان را دارد.

 

حدود یک سال پیش، رسانه‌های صهیونیستی از حمله سایبری به سرورهای ده‌ها شرکت حمل و نقل و لجستیکی رژیم اسرائیل خبر دادند. به نوشته روزنامه صهیونیستی «کالکالیست» قربانیان این حمله گسترده سایبری واردکنندگان تجهیزات نظامی حساس و شرکت‌های لجستیکی و وارداتی بودند. /فارس

ارسال نظر