قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

جزئیات جلسه غیر علنی مجلس درباره کابینه

جزئیات جلسه غیر علنی مجلس درباره کابینه جزئیات جلسه غیر علنی مجلس درخصوص کابینه دولت آیت الله رئیسی و ایجاد سامانه الکترونیکی برای رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی تشریح شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 11
کد خبر: ۹۸۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ نماینده شاهرود در مجلس جزئیات جلسه غیر علنی صبح امروز نمایندگان را تشریح کرد.


«علی‌اصغر خانی» نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم با اشاره به جلسه غیرعلنی صبح امروز، بیان داشت: بررسی سامانه‌ای الکترونیکی به منظور آسان‌سازی فرآیند رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی در دستورکار جلسه غیر علنی قرار داشت.

 

وی با بیان اینکه در این جلسه نحوه استفاده از سامانه الکترونیکی برای آسان‌سازی فرآیند رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی توضیح داده شد، افزود: بر اساس این سامانه، وزرا اطلاعات خود را وارد سامانه کرده و نمایندگان در جریان اطلاعات و سوابق و برنامه‌های آنها قرار می‌گیرند.

 

نماینده مردم شاهرود در مجلس با بیان اینکه بر اساس این سامانه بُعد نظارتی مجلس تقویت می‌شود، ادامه داد: درواقع قرار است تمام فرایندی که نمایندگان طبق آیین‌نامه برای رأی اعتماد به وزرا انجام می‌دادند از این به بعد بر اساس سامانه و نرم‌افزاری که تهیه شده است، انجام شود.

 

به گفته خانی در صورت فعال شدن این سامانه از این به بعد بررسی سوابق، برنامه‌هاو برای رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی، نظارت، سؤال و همچنین استیضاح از زمانی که وزیر به مجلس معرفی می‌شود تا زمانی که از دولت می‌رود بر اساس این سامانه انجام می‌شود.

 

وی تصریح کرد: هدف از تشکیل این سامانه این است که نظارت نمایندگان بر عملکرد، کارکرد و توانمندی وزرا قوی‌تر و با برنامه‌تر شود.

 

نماینده شاهرود بیان کرد: پیشنهاد دیگری که در این جلسه مطرح شد این بود که با توجه به اینکه تعداد طرح‌های 2 فوریتی زیاد است، کمیسیونی تشکیل شود تا موضوع 2 فوریتی بودن طرح‌ها را بررسی کرده و در صورت تأیید این طرح‌ها به هیئت رئیسه ارائه شود و در غیر این صورت طرح به صورت عادی در جلسه علنی اعلام وصول و به آن رسیدگی شود.

 

پیشنهاداتی که در جلسه غیر علنی مطرح می‌شود برای اجرایی شدن نیاز به رأی نمایندگان در جلسه علنی دارد./تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار