غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

هشدار برای احتمال انجام عملیات های تروریستی در عراق

یک کارشناس مسائل امنیتی در عراق درباره احتمال انجام عملیات های تروریستی جدید در این کشور طی روزهای آتی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 12
کد خبر: ۹۸۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر «امیر عبد المنعم» کارشناس مسائل امنیتی عراق در سخنانی نسبت به احتمال انجام عملیات‌های تروریستی در داخل و خارج شهرهای عراق با هدف متشنج کردن فضای داخلی این کشور هشدار داد.

بر اساس این گزارش، این کارشناس مسائل امنیتی افزود: استان‌هایی که بیشتر هدف حملات تروریستی بوده‌اند، بغداد، الانبار، دیالی، صلاح الدین و نینوی هستند. اینها جملگی مکان‌هایی هستند که زمینه‌های فعالیت گروه‌های تروریستی همچنان وجود دارد.

 

عبد المنعم با اشاره به این موضوع که بغداد، پایتخت عراق در داخل شهر از لحاظ امنیتی در سطح مناسبی قرار دارد، خاطرنشان کرد: با این وجود کمربند بغداد معمولاً شاهد عملیات‌های تروریستی است که بیشتر در طارمیه، یوسفیه و رضوانیه رخ می‌دهند.

 

این درحالی است که صبح امروز، سازمان حشد شعبی عراق از خنثی شدن یک طرح تروریستی برای هدف قرار دادن مراسم عزاداری امام حسین (ع) در بغداد خبر داد. سازمان حشد شعبی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای این گروه مانع از انجام عملیات تروریستی داعشی‌ها علیه شرکت کنندگان در مراسم عزای حسینی در ایام ماه محرم در بغداد شدند.

 

در این بیانیه آمده است: نیروهای حشد شعبی عملیات گسترده‌ای را در مناطق اطراف بغداد ترتیب دادند و توانستند انبارهای تسلیحاتی تروریست‌های تکفیری داعش را شناسایی کنند. تروریست‌ها قصد داشتند از تسلیحات مذکور برای حمله به مجالس حسینی در بغداد استفاده کنند.

 

سازمان حشد شعبی همچنین اعلام کرده است: بمب‌هایی را در منطقه «الزیدان» واقع در بغداد کشف کردیم که تروریست‌های تکفیری می‌خواستند آنها را در میان شرکت کنندگان در مراسم عزاداری حسینی منفجر سازند./مهر

ارسال نظر