عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

جزییات محدودیت تردد بین شهری همزمان با تعطیلی سراسری/ زمان آغاز

در پی اعمال تعطیلی سراسری از روز دوشنبه 25 مرداد ماه همه مجوز هایی که تاکنون برای تردد صادر شده است لغو می شود .
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 14
کد خبر: ۹۸۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از تعطیلی سراسری در کشور از تاریخ  دوشنبه 25 مرداد تا روز شنبه  30 مرداد ماه خبر داد . بدین ترتیب همه اصناف ، ادارات، بانک ها ، به جز مشاغل ضروری تعطیل می باشند. در خصوص محدودیت تردد بین شهری نیز ، ممنوعیت تردد از فردا یکشنبه ساعت 12 ظهر آغاز و تا صبح شنبه ادامه خواهد داشت. هم چنین همه مجوز هایی که تاکنون برای تردد صادر شده است لغو می شود. این منع تردد به صورت سراسری و استانی خواهد بود. در صورت تخلف افراد قطعا جریمه خواهند شد و بعد از یک ماه این جریمه دو برایر می شود و حتما هم اخذ خواهد شد.

 

 

تعطیلی سراسری مشمول کدام گروه های شغلی نمی شوند؟

 

 

از روز دوشنبه 25 مرداد ماه تا پایان روز کاری شنبه هفته آینده ( 30 مرداد ماه) همه ادارات به جز مشاغل ضروری مانند ادارات برق، آب، اورژانس، نیروی انتظامی و ... تعطیل خواهند بود و تنها اصناف ضروری در گروه شغلی یک فعال خواهند بود. سخنگوی ستاد ملی مقابله کرونا تاکید کرد در رعایت پروتکل ها سختگیری خواهد شد و مماشاتی صورت نخواهد گرفت و همه دستگاه های اجرایی و ناظر باید به شدت و قدرت وارد عمل شوند و ضمانت اجرایی در ارتباط با تخلفات نیز میزان جریمه مشخص شده است و در این زمینه دادستانی ، نیروی انتظامی و اصناف موظف به رعایت هستند. 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر