عامل وابسته به گروهک تروریستی کومله در پرند دستگیر شد کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک

آیت الله رئیسی: همه دستگاه‌ها باید با جدیت به کار و خدمت اهتمام ورزند

آیت الله رئیسی تاکید کرد: در دوره انتقالی از دولت دوازدهم به دولت سیزدهم، همه دستگاه‌ها باید با جدیت به کار و خدمت اهتمام ورزند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 16
کد خبر: ۹۸۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس‌جمهور گفت:‌ تعطیلات ۵روزه نباید وقفه‌ای در خدمت‌رسانی و انجام وظایف دستگاه‌ها ایجاد کند.


جلسه هیات دولت به ریاست آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور شب گذشته برگزار شد و رئیس جمهور در این جلسه با اشاره به تعطیلی اضطراری 5 روزه با هدف مهار موج پنج کرونا در کشور، خطاب به اعضای دولت گفت: این تعطیلات نباید وقفه ای درخدمت رسانی و انجام وظایف دستگاه ها ایجاد کند.

 

آیت الله رئیسی تاکید کرد: در دوره انتقالی از دولت دوازدهم به دولت سیزدهم، همه دستگاه‌ها باید با جدیت به کار و خدمت اهتمام ورزند.

 

رئیس جمهور در ادامه با گرامیداشت سالگرد ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی، گفت: باید از زحمات و تلاش‌های طاقت فرسایی که این عزیزان برای اقتدار ایران اسلامی متحمل شدند متشکر باشیم.

 

آیت‌الله رئیسی، اظهار داشت: همیشه آرزوی توفیق، سلامت و عزت این عزیزان را داریم و رسیدگی به وضعیت آزادگان و توجه به آنها و مشاغل شان مسئولیتی است که بر عهده همه ماست.

 

رئیس جمهور تاکید کرد: قدردانی از این عزیزان این است که به مسائل و مشکلات آنان توجه کنیم، همه ما در این رابطه مسئولیت داریم بویژه بخش هایی مانند بنیاد شهید و بخش های دیگر که مسئولیت مستقیم دارند.

 

آیت الله رئیسی همچنین در جلسه امروز هیات وزیران به سازمان برنامه و بودجه کشوردستور داد مطالبات همه ایثارگران عزیز چنان که در قانون پیش بینی شده است، پرداخت شود./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار