غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند

طالبان: آمریکا مسئول پرتاب شدن افغان ها از هواپیما است

طالبان: آمریکا مسئول پرتاب شدن افغان ها از هواپیما است عضو ارشد دفتر سیاسی طالبان در قطر با اشاره به تصاویر منتشر شده از فرودگاه کابل اعلام کرد که آمریکا مسئول پرتاب شدن افغان‌ها از هواپیما در کابل است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 17
کد خبر: ۹۹۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر «سهیل شاهین» عضو ارشد دفتر سیاسی طالبان در قطر اظهارداشت که نیروهای آمریکایی مسئول بیرون انداختن چند افغان از هواپیما در کابل هستند.

پیش از این رسانه‌ها تصاویری منتشر کردند که نشان می‌داد افرادی از هواپیمای آمریکایی در حال پرواز به بیرون پرتاب می‌شوند.

شاهین در این باره اظهارداشت: آمریکایی‌ها ادعای امنیت داشتند و باید امنیت را حفظ می‌کردند و اجازه نمی‌دانند که صدها نفر وارد فرودگاه کابل شوند.

وی ادامه داد که نیروهای طالبان به همین خاطر در آنجا حضور نداشتند بنابراین آمریکایی‌ها باید در برابر این حادثه پاسخ دهند.

عضو ارشد طالبان تاکید کرد که پس از این که طالبان به تامین امنیت فرودگاه کابل اقدام کرده است، چنین حوادثی متوقف شده است.

نشریه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال» روز گذشته خبرداد که در نتیجه تیراندازی در پایانه مسافربری فرودگاه بین‌المللی کابل دستکم 3 نفر کشته شدند.

براساس این گزارش، غیرنظامیان درحالی به ضرب گلوله کشته شدند که هزاران نفر به امید رسیدن به پرواز خروجی از افغانستان به فرودگاه هجوم آورده بودند.

منابع خبری نیز می‌گویند که نظامیان آمریکایی پس از شلیک هوایی به صورت مستقیم مردم را به گلوله بستند.

از سوی دیگر، برخی خبرنگاران با انتشار تصاویری می‌گویند که نیروهای آمریکایی برخی از غیرنظامیان را از هواپیما به بیرون پرتاب کرده‌اند./تسنیم

کلمات کلیدی: طالبان افغان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار