هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟

تزریق ۲۰ میلیون دُز واکسن کرونا در کشور

تزریق ۲۰ میلیون دُز واکسن کرونا در کشور سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت :تاکنون بیش از ۲۰ میلیون دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 18
کد خبر: ۹۹۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت :تاکنون بیش از ۲۰ میلیون دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. حدود ۱۵ میلیون نفر دُز اول و حدود ۵ میلیون نفر هم هر دو دُز واکسن را دریافت کرده‌اند. تاکنون بیش از ۲۵ میلیون واحد واکسن وارد کشور شده است. بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد واکسن برکت تحویل وزارت بهداشت شده که بیش از ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار دُز آن تزریق شده است./شبکه خبر

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار