برخورد با قاچاق کالا از مبادی ورودی استان‌ها صورت گیرد پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست وزیر اطلاعات: دشمن تلاش می‌کند رهبری را هدف قرار دهد؛ گاهی با ترور و گاهی با هجمه‌های خصمانه‌ هواپیما‌های آب‌پاش ترکیه‌ای وارد ایران شدند جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای جنگ‌های احتمالی آماده هستیم پیام تبریک پزشکیان به عون: ایران همانند گذشته در کنار لبنان خواهد ماند برگزاری دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبر معظم انقلاب جزئیات تازه طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی / تعیین تکلیف نهایی نیرو‌های شرکتی وزیر اطلاعات: آمریکایی‌ها تلاش بسیاری برای چنگ و دندان نشان دادن به نظام مقدس ما می‌کنند پزشکیان حذف چهار صفر از پول ملی را ابلاغ کرد سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: لغو رسمی توافق قاهره به مدیرکل آژانس اعلام شد / مذاکره با آمریکا به ضرر منافع ملی است دستورالعمل تازه پزشکیان درباره اجرای قانون حجاب کشوری: تریبون مجلس ارث پدری کسی نیست حاج علی اکبری: تفکر بسیجی راه حل مشکلات کشور است پیام تشکر رهبر انقلاب از بانوی ملی‌پوش «موی‌تای» در مسابقات کشورهای اسلامی
امیرآبادی در همایش دیپلماسی اقتصادی:

۶۳ درصد واردات نهاده های دامی در اختیار یک شخص است

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: ۶۳ درصد واردات نهاده های دامی در اختیار یک شخص است و باید مشخص شود قدرت این شخص به حدی رسیده که هیچ دستگاه نظارتی و امنیتی نمی‌تواند با او برخوردی کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 01
کد خبر: ۹۹۴۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم در مجلس در همایش دیپلماسی اقتصادی و رونق تولید در دانشگاه قم گفت: ۶۳ درصد واردات نهاده‌های دامی در اختیار یک شخص است، هیچ دستگاه نظارتی و امنیتی نمی‌تواند با او برخوردی کند.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: روز به روز واردات کالاهای مصرفی که در کشور نمونه آن وجود دارد و یا توان تولیدش را داریم، بیشتر می‌شود.

وی تاکید کرد: عده‌ای با سنگ انداختن جلوی راه سرمایه‌گذار داخلی و ایجاد موانع بزرگ برای آن‌ها سبب فراری شدن آن‌ها می‌شوند و در مقابل برای سرمایه گذار خارجی فرش قرمز پهن می‌کنند. سرمایه گذار یا حاضر به سرمایه گذاری در کشور نمی‌شود و یا در میانه راه، کار را رها کرده و مشکلات بیشتری ایجاد می‌کنند.

امیر آبادی اظهار داشت: ۶۳ درصد واردات نهاده‌های دامی در اختیار یک شخص است و باید مشخص شود که چرا این قدرت به این شخص داده شده است. قدرت این شخص به حدی رسیده که هیچ دستگاه نظارتی و امنیتی نمی‌تواند با او برخوردی کند زیرا نهاده‌های دامی کشور با مشکل جدی روبرو می‌شود.

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: اراده‌ای برای اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور وجود ندارد، تعریف درستی از اقتصاد مقاومتی در کشور انجام نگرفته است و قوانین درستی برای اجرای آن به تصویب نرسیده است.

وی گفت: قاچاق، مالیات و عدم حمایت‌های بانک‌ها از جمله موانع تحقق اقتصاد مقاومتی است و تا این موانع برطرف نشود، اقتصاد مقاومتی اجرایی نخواهد شد.

مهر
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار