جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

جزئیات طرح مجلس برای جبران خسارت کشاورزان سیل‌زده

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس جزئیات طرح ۲ فوریتی پرداخت تسهیلات به کشاورزان مناطق سیل‌زده را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 28
کد خبر: ۹۶۵۶
به گزارش راهبرد معاصر ، جلال محمودزاده نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی ، با بیان اینکه بر اثر سیلاب‌های اخیر محصولات و زیر ساخت‌های کشاورزی مناطق سیل‌زده آسیب دیده است، گفت: بسیاری   از مرغداری‌ها، دامداری‌ها و همچنین صنایع نیشکر بر اثر سیل خسارت دیده‌اند.

وی افزود: طبق گزارشات در حدود 25 درصد از محصولات کشاورزی در منطق سیل زده تحت پوشش صندوق بیمه کشاورزی هستند که خسارت آنها به کشاورزان پرداخت می‌شود.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: برای جبران خسارت محصولات کشاورزی طرح دو فوریتی در دست بررسی است تا از محل صندوق توسعه ملی و اعتبارات مواد 10 و 12 حوادث غیر مترغبه تامین اعتبار شود تا تسهیلات بلا‌عوض و کم بهره (سود 4 درصد) در اختیار کشاورزان و باغداران قرار گیرد.

محمودزاده در همین راستا اضافه کرد: همچنین طبق این طرح قرار است اگر کشاورزی در گذشته وام دریافت کرده، پرداخت آن 3 سال تمدید شود و کار مزد این 3 سال هم توسط دولت پرداخت شود.

نماینده مردم مهاباد در مجلس با بیان اینکه همچنین بر اساس این طرح قرار است تا دولت برای تلف شدن هر دام سنگین، مبلغ 3 میلیون و دام سبک 500 هزار تومان پرداخت کند، اظهار داشت: همچنین اگر محصولات باغی از بین رفته باشد به اعزای هر هکتار 5 ملیون تومن به باعدار پرداخت می‌شود.

محمودزاده تاکید کرد: هفته آینده طرح مذکور پس از سرکشی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه در دستور کار کمیسیون‌های کشاورزی و برنامه  و بودجه مجلس قرار می‌گیرد تا پس از ارزیابی و تصویب در کمیسیون‌ها برای بررسی در صحن تقدیم هیئت رئیسه مجلس شود.

تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار