نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات 

قیمت هر کیلو برنج ۴۵هزار تومان

قیمت هر کیلو برنج ۴۵هزار تومان قیمت هر کیلوگرم برنج ایرانی بر اساس مشاهدات میدانی در تهران با افزایشی رکوردگونه 38 تا 45 هزار تومان و برنج هندی نیز 22 تا 30 هزار تومان به فروش می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 22
کد خبر: ۹۹۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت هر کیلوگرم برنج ایرانی با رکوردی بی‌سابقه به ۴۵هزار تومان رسید و برنج هندی نیز تا ۳۰هزار تومان به فروش می‌رسد.


قیمت هر کیلوگرم برنج ایرانی بر اساس مشاهدات میدانی در تهران با افزایشی رکوردگونه 38 تا 45 هزار تومان و برنج هندی نیز 22 تا 30 هزار تومان به فروش می‌رسد که بر این اساس این کالای اساسی درحال تبدیل شدن به کالای لوکس برای بسیاری از خانوارها است و به‌تدریج از سبد خرید آنها خارج می‌شود.


مسئولیت‌های تنظیم بازار محصولات کشاورزی به‌تازگی از وزارت صمت به وزارت جهاد کشاورزی بازگشته است اما مسئولین این وزارتخانه از پاسخگویی در این باره به رسانه‌ها به‌عنوان نمایندگان مردم خودداری می‌کنند.


* برنج 45هزارتومانی حباب دارد

نایب‌رییس انجمن برنج گفت: قیمت 45هزارتومانی برنج حباب است و بهترین نوع این محصول در مازندران 34 هزار تومان به‌صورت خالص و بوجاری به فروش می‌رسد.


علی اکبری نایب‌رییس انجمن برنج در گفتگو یا خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: بهترین برنج ایرانی مانند طارم در مازندران به‌صورت بوجاری و خالص 34 هزار تومان و سایر رقم‌های برنج ایرانی نیز 27 تا 28 هزار تومان به فروش می‌رود.


وی افزود: فروش برنج 45هزارتومانی در تهران حباب و گران‌فروشی است و در صورتی که شرکتی هرکیلوگرم از این محصول را 45 هزار تومان به فروش می‌رساند باید از آن سؤال شود که مگر شالی را به چه‌قیمتی خریداری کرده است.


نایب‌رئیس انجمن برنج با بیان اینکه عده‌ای به‌دنبال بالا بردن قیمت برنج هستند گفت: قیمت 45هزارتومانی برنج مردم را به‌سمت مصرف برنج نیم‌دانه یا برنج خارجی می‌برد.


وی تصریح کرد: وضعیت تولید برنج در سال جاری مناسب است و در صورتی که بیشتر از سال قبل نباشد کمتر هم نیست و برآورد می‌شود در پایان فصل برداشت 2 میلیون و 200 هزار تن برنج در کشور تولید شود.


وی یادآور شد که در استان خوزستان نیز در سال زراعی جاری مانند سال گذشته برنج تولید شد تا از میزان تولید این محصول در کشور کاسته نشود.


اکبریان گفت: تا امروز بعد از گذشت یک ماه از آغاز فصل برداشت برنج حدود 50 درصد از این محصول برداشت شده است و این عملیات همچنان ادامه دارد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار