رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

شمخانی: عواقب سیاست های تنش زای آمریکا برای جهان خطرناک است

شمخانی: عواقب سیاست های تنش زای آمریکا برای جهان خطرناک است دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در دیدار با وزیر خارجه ژاپن گفت که شمخانی: تداوم سیاست‌های تنش‌زای آمریکا عواقب خطرناکی برای منطقه و جهان دارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 22
کد خبر: ۹۹۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر موتگی توشیمیتسو، وزیر امور خارجه ژاپن که به تهران سفر کرده است پیش از ظهر امروز با دریابان علی شمخانی، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار شمخانی با اشاره به سوابق طولانی روابط میان دو کشور بر ضرورت گسترش کیفی مناسبات فی مابین بدون دخالت و تاثیر پذیری از طرف ثالث تاکید کرد.

 

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ظرفیت‌های فراوانی برای ارتقاء سطح روابط دو کشور به ویژه در حوزه اقتصادی وجود دارد که شایسته ریل گذاری جدید در تعامل با دولت جدید ایران است.

شمخانی، حفظ امنیت آبراه های بین المللی را از راهبردهای اصلی جمهوری اسلامی ایران برشمرد و حضور نیروهای بیگانه در خلیج فارس را مخل ثبات و امنیت پایدار در این منطقه دانست.

 

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، وارد کردن رژیم جعلی صهیونیستی در سازوکار سنتکام را قرینه ای جدی در تدوام سیاست های ناامن ساز آمریکا ارزیابی کرد و افزود: استمرار این سیاست تنش زا تبعات فوق العاده خطرناکی برای امنیت و ثبات منطقه ای و جهانی خواهد داشت.

شمخانی با تبیین رویکردهای کشورمان در خصوص برجام، نقض تعهدات و خروج غیر مسئولانه امریکا از برجام و تداوم سیاست های ترامپ توسط دولت بایدن را عامل اصلی شرایط کنونی ذکر کرد و تصریح کرد: راه برون رفت از بن بست ایجاد شده توسط آمریکا، تامین حقوق حقه ملت ایران است.

 

در این دیدار موتگی توشیمیتسو وزیر امور خارجه ژاپن نیز با ابراز علاقه دولت این کشور به ارتقاء سطح مناسبات میان توکیو و تهران، اظهار امیدواری کرد؛ روابط دوکشور با روی کار آمدن دولت جدید در تهران بیش از پیش گسترش یابد.

وزیر امور خارجه ژاپن با اشاره به اهمیت برجام به عنوان یک توافق بین المللی تصریح کرد برای احیای برجام آمریکا باید دست از زیاده خواهی بر دارد.

وی همچنین بر ضرورت افزایش همکاری های دو کشور در خصوص مبارزه با بیماری کرونا و تبادل تجربیات تاکید کرد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار