راه حل پزشکیان برای عبور از تهدیدات دشمن/خوابی که برایمان دیده‌اند بیانیه مشترک ایران و 7 کشور دیگر در آژانس اتمی سرلشکر موسوی: بسیج مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور است پزشکیان: بسیاری از مشکلات کشور قابل حل است/ انتخابی برای انتقال پایتخت نداریم دکتر پزشکیان وارد استان قزوین شد پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه
حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با راهبرد معاصر مطرح کرد؛

رای حداکثری مجلس به دولت سیزدهم

حمیدرضا ترقی، عضو حزب موتلفه اسلامی در موضوع رای اعتماد حداکثری مجلس به کابینه سیزدهم گفت: اغلب وزرا توانسته‌اند مجلس را نسبت به صلاحیت خود قانع کنند و مجلس نسبت به توانمندی کابینه برای ایجاد تحول و دگرگونی در ساختار اجرایی کشور، اشراف پیدا کرده است.
حمیدرضا ترقی؛ عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 25
کد خبر: ۹۹۶۱۴

رای حداکثری مجلس به دولت سیزدهم

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا ترقی در خصوص برخی از انتقادات نسبت به ترکیب کابینه گفت: نگاه‌ها متفاوت است. برخی در برابر تحول مقاوم هستند و نمیخواهند تحولی رخ دهد و به صورت طبیعی در برابر تغییرات مقاومت می‌کنند؛ ولی آقای رئیسی به دنبال این است که در وزارتخانه‌ها تحول جدی را ایجاد کند، چه در حوزه اقتصاد و چه در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی و غیره! به نظر می رسد اگر این مفاهمه بین مجلس و دولت صورت گیرد که تحول خواهی عمومیت یابد، شاید این اختلاف نظرات برطرف شود.

 

وی افزود: در مجموع من فکر می کنم با توجه به صحبت های دیروز آقای رئیسی و همچنین دفاعیات وزرا از خود در طی دو روز گذشته، به احتمال قوی مجلس و دولت به این مفاهمه خواهند رسید که اکثریت وزرای پیشنهادی قادر به ایجاد تحول در حوزه خود و حل مشکلات موجود هستند.

 

ترقی با اشاره به اینکه برخی چهره های معرفی شده به‌عنوان وزیر ناآشنا هستند، گفت: درست است که برخی از وزرای پیشنهادی ناآشنا هستند ولی خوشبختانه در طی این چند روز اخیر مردم و نمایندگان نسبت به برنامه‌ها و تجربیات آنها شناخت خوبی پیدا کردند و باید نسبت به توانمندی این افراد اعتراف کرد. ابتکار مجلس در برخورد کارشناسی و تخصصی با وزرای پیشنهادی موجب شد اینها در کمیسیون ها به طور دقیق بررسی کارشناسی شوند و این امر باعث شد تا نگاه علمی و کارشناسی به جای نگاه سیاسی و جناحی غلبه پیدا کند. برهمین اساس، حمایت کمیسیون‌ها از اعضای هیئت دولت به لحاظ تخصصی افزایش پیدا کرده است. لذا همانطور که در بحث‌ها مشاهده می‌شود برنامه‌ها و دیدگاه‌های تحول‌خواهانه وزرا مورد توجه کمیسیون‌ها و قاطبه نمایندگان قرار گرفته است. این یک شرایط جدیدی است که تاکنون در مجلس با این کیفیت اجرا نشده بود. من فکر می‌کنم، اغلب وزرا توانسته‌اند مجلس را نسبت به صلاحیت خود قانع کنند که کابینه توانمندی لازم را برای ایجاد تحول و دگرگونی در دستگاه‌های زیرمجموعه خود دارند.

 

وی در خصوص مهم‌ترین چالش پیش‌روی دولت برای کسب رای اعتماد از مجلس، تصریح کرد: در این زمینه چالش واقعی وجود ندارد. حساسیت‌ها در ابتدا مربوط به انتظارات و پیشنهاداتی می‌شد که نمایندگان داشتند؛ ولی در این میان با توجه به اقناع نمایندگان نسبت به کارآمدی وزرای پیشنهادی، به نظر نمی‌رسد چالش مهم وجود داشته باشد. برخی از نماینده‌ها همچنان بر روی تجربه عملی تعدادی از وزرا بحث‌هایی را مطرح می‌کنند که با توجه به برنامه جامع که از سوی آن‌ها تدوین شده است، این نگرانی هم برطرف شده است. دغدغه نماینده‌ها بیشتر مربوط به نتایج دولت آینده است که با استفاده از  مدیران باتجربه و اهتمام در اجرای برنامه‌ها، شاهد موفقیت دولت سیزدهم خواهیم بود.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار