یادداشت نور ملحم، تحلیلگر سوری؛
برنامه تیک تاک بخشی از طرح رقابت چینی-آمریکایی در زمینه فناوری است، زیرا واشنگتن میترسد چین بر فضای مجازی و اینترنت این کشور تسلط یابد و گوی سبقت را از آنها برباید.
«راهبرد معاصر» گزارش میدهد؛
فضای مجازی تقریباً در همه کشورها با قوانین خاصی مدیریت میشود و حاکمیت بر فضای مجازی با اعمال محدویتها ازجمله موضوعاتی است که تاکنون توانسته جلوی آسیبهای بسیاری را بگیرد. با وجود این، حکمرانی فضای مجازی در ایران نادیده گرفته میشود و عدهای به رها بودن آن افتخار میکنند.
«راهبرد معاصر» گزارش میدهد؛
اعتراضات کارکنان گوگل و اخراج گروهی ادامه دارد و همچنان فلسطین مظلوم است که میان کینه و نسل کشی جنایتکار گرفتار شده و غولهای فناوری نیز تنها برای دلارهای رژیم صهیونیستی هم دست جانی شدهاند و حتی به کارکنان خود رحم نمیکنند.
«راهبرد معاصر» گزارش میدهد؛
آنچه در موضوع حمله دلاورمردان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مواضع رژیم ددمنش صهیونیستی از منظر رسانهای مهم به نظر میآید، توجه افکار عمومی جامعه به بیانیههای رسمی صادر شده به وسیله نهادها و مقامهای مسئول است. بیتردید حمله موفقیتآمیز جمهوری اسلامی ایران به مواضع نظامی حساس رژیم صهیونیستی حس غرور ملی را در دلهای تک تک ایرانیان احیا خواهد کرد.
«راهبرد معاصر» گزارش میدهد؛
کلیپهای بسیاری در فضای مجازی و از سوی کاربران شبکههای اجتماعی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و محکومیت جنایتهای رژیم صهیونیستی منتشر شد و در آخرین اقدام، از مردم خواسته شد با برداشت داراییهای خود از بانکهای آمریکایی دست آمریکا را در حمایت مالی و تسلیحاتی از رژیم کودک کش صهیونیستی کوتاه کنند.
سید مرتضی موسویان، کارشناس فناوری اطلاعات در گفتوگو با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:
سید مرتضی موسویان، رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال با بیان اینکه باید در نشست بریکس این پیشنهاد که کشورهای همسو شبکههای بین کشوری ایجاد کنند، از سوی ایران مطرح شود، گفت: ایران بهعنوان عضو سازمان همکاری شانگهای و بریکس میتواند راهبری را در کشورهای عضو شانگهای برعهده بگیرد تا مانع بلندپروازیهای آمریکا در زمینه حکمرانی جهان از بستر شبکه بینالمللی اینترنت شود.