کروز: تضمینی در قبال توافق هسته‌ای با ایران وجود ندارد-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

کروز: تضمینی در قبال توافق هسته‌ای با ایران وجود ندارد

«تد کروز» سناتور پرحاشیه و تندروی آمریکایی ضمن لفاظی‌های همیشگی درباره برجام، گفت تا موقعی که سنای آمریکا این مسئله را تایید نکند، تضمینی در قبال توافق هسته‌ای با ایران وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 13
کد خبر: ۱۰۹۴۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، «تد کروز» سناتور جمهوری خواه تندروی ایالت تگزاس در سنای آمریکا ضمن اشاره به گزارش بلومبرگ به مسئله خواست ایران مبنی بر تضمین جهت عدم خروج مجدد آمریکا از برجام، واکنش نشان داد و به لفاظی پرداخت.

کروز در همین رابطه در توییتی که منتشر کرد، نوشت: علیرغم خیالات آن‌ها (ایران)، تنها راه برای تحقق این مسئله طبق قانون اساسی (آمریکا) این است که آن را به عنوان یک معاهده برای تایید سنا ارائه کنند و این کاری است که بایدن از انجامش واهمه دارد.

پیشتر «علی باقری کنی» معاون وزیر امور خارجه ایران در گفتگو با روزنامه انگلیسی «گاردین» که بامداد جمعه منتشر شده است، گفته بود که: ایران نیازمند تعهد است که آمریکا دوباره از توافق هسته‌ای امضا شده با قدرت‌های جهانی در سال ۲۰۱۵ خارج نشود.

باقری کنی افزوده بود که مذاکرات در وین بین ایران و سایر امضاءکنندگان برجام در مورد ابزاری برای تأیید اینکه تحریم‌های آمریکا هم لغو شده و هم تأثیر عملی بر تجارت با ایران داشته باشد، به توافق منجر نشده است.

وی در ادامه تصریح کرده بود: ما به راستی آزمایی نیاز داریم و این موضوع حل نشده باقی مانده است. این یکی از موضوعاتی است که هنوز نهایی نشده است. این کافی نیست که جوهر روی توافقنامه زده شود.

گاردین همچنین نوشت که باقری در دفاع از موضع خود مبنی بر ضمانت آمریکا برای پایبندی به توافق گفت: این یک توافق است نه یک سیاست. اگر قرارداد صلح بین دو کشور حاصل شود، آن قرارداد اثر قانونی یک معاهده را خواهد داشت. این قانون بین المللی است. هدف این نیست که قوانین داخلی ایالات متحده بر یک توافق بین المللی غلبه داشته باشد. این خلاف قوانین بین المللی است.

ایران اخیراً با آغاز مذاکرات با هدف لغو تحریم‌های غیرقانونی و غیرانسانی، در روز ۸ آذرماه در شهر وین، موافقت کرده است حال آنکه تاکید می‌کند که هدف مذاکره، حرف زدن محض نیست، بلکه حصول توافقی ملموس و احترام به منافع متقابل است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده