هدف امارات و عربستان از مخفی کاری درباره انفجار 10 نفتکش چیست؟-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

هدف امارات و عربستان از مخفی کاری درباره انفجار 10 نفتکش چیست؟

منابعی در خلیج فارس می‌گویند، تعداد کشتی‌های نفتی که در حادثه فجیره هدف قرار گرفته‌اند، ۱۰ فروند است نه چهار فروند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 13
کد خبر: ۱۱۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر ،  منابعی در خلیج فارس به شبکه ماهواره‌ای «نبأ» گفتند که تعداد کشتی‌های نفتی هدف قرار گرفته در بندر الفجیره، بیشتر از آن چیزی است که دولت امارات اعلام کرد.

 

منابع مذکور تاکید کردند که تعداد این کشتی‌ها ۱۰ فروند است،‌ ولی وزارت خارجه امارات دیشب در بیانیه‌ای، تعداد کشتی‌های را چهار فروند اعلام کرده بود.

وزارت خارجه امارات شامگاه یکشنبه با صدور بیانیه‌ای گفت که «چهار فروند کشتی تجاری در نزدیکی آب‌های سرزمینی امارات هدف عملیات مخرب قرار گرفته‌اند».

 

این در حالی است که منابع رسانه‌ای روز یکشنبه از وقوع انفجار در بندر فجیره و آتش گرفتن دستکم ۷ نفتکش خبر داده بودند.

مقامات امارات در ابتدا وقوع این حادثه را انکار کردند، اما پس از ساعاتی این خبر را با ادعای «خرابکاری» تایید کردند

دولت عربستان هم امروز دوشنبه اعلام کرد که دو تانکر نفتی عربستان در میان نفتکش‌هایی هستند که در سواحل امارات دچار حادثه شدند.

 

قیمت نفت در مبالادت امروز به علت افزایش نگرانی‌ها در مورد اختلال در عرضه در منطقه خاورمیانه، حتی باوجود نگرانی تاجران در مورد رشد اقتصادی جهان در بحبوحه بن‌بست مذاکرات تجاری آمریکا و چین، افزایش یافت.

 

هر بشکه نفت برنت دریای شمال با 89 سنت افزایش 71.51 دلار فروخته شد. نفت خام آمریکا نیز با 51 سنت افزایش 62.17 دلار به ازای هر بشکه معامله شد

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده