هند موشک اتمی شلیک کرد+ ویدئو-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

هند موشک اتمی شلیک کرد+ ویدئو

وزارت دفاع هند نسل جدید موشک بالستیک «آگنی-پی» با قابلیت اتمی را با موفقیت آزمایش کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 18
کد خبر: ۱۱۴۰۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های هندی اعلام کردند که وزارت دفاع هند امروز (شنبه) موفق شد نسل جدید موشک بالستیک «آگنی-پی» با قابلیت اتمی و برد ۲۰۰۰ کیلومتر را آزمایش کند.

طبق گزارش‌ها، این موشک بالستیک با قابلیت اتمی از ساحل ایالت شرقی «اودیسا» شلیک شد و با موفقیت به هدف تعیین شده برخورد کرد.

به گفته مقام‌های هند، موشک بالستیک آگنی-پی دارای برد هزار تا دو هزار کیلومتر است و در آزمایش موفق امروز، با دقت بالا به هدف اصابت کرده است.

اوایل آبان ماه نیز وزارت دفاع هند موشک بالستیک با قابلیت اتمی «آگنی-۵» را با موفقیت شلیک کرده بود؛ موشکی که برد آن پنج هزار کیلومتر اعلام شد.

آزمایش‌های موشکی هند در شرایطی انجام می‌شود که دهلی نو با همسایگان خود از یک سو با پاکستان و از سوی دیگر با چین تنش دارد.
از زمان جنگ ۱۹۶۲ بین هند و چین، این دو کشور فاقد یک خط مرزی مشخص در هیمالیا هستند. این ابهام، دردسر‌هایی را برای ارتش هر دو کشور به وجود آورده است. پس از تشدید تنش مرگبار در نزدیکی دریاچه پانگونگ تسو در ماه مه ۲۰۲۰، هند و چین حضور نظامی خود را در منطقه مورد مناقشه افزایش دادند و همزمان رایزنی‌های خلع سلاح را آغاز کردند. در حالی که مذاکرات در جریان بود، دو درگیری بزرگ دیگر در ژوئن و اوت همان سال روی داد که در جریان آن ده‌ها سرباز از هر دو طرف کشته شدند. دو طرف در حال مذاکره برای کاهش تنش در مرز هستند.


هند و پاکستان نیز بر سر منطقه کشمیر مناقشه دارند که هر از گاهی به درگیری و تنش منجر می‌شود و همچنین از زمان روی کار آمدن طالبان در افغانستان، دهلی نو اتهاماتی علیه اسلام آباد در جنگ پنجشیر وارد کرد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده